Reakce na debatu o uzamykatelném víčku nádrže: Když jezdím po Praze, tak tam jen málokdy mám víc benzínu než za 200. Víc tankuju, jen když jedu na chatu, nebo na sraz. Když jsme u toho, tak mám pocit, že mi nádrž někdo před pár dny vysál...tedy...natankoval jsem za 150 Kč

Jinak když jsem zauvažoval, kolik bude stát výměna a lak předních blatníků s tím, že to nejspíš nezkončí jen u toho, tak si říkám, jestli by nevyšlo finančně lépe počkat si na nějakou pěknou 01 třeba za 10-20 tKč. Na druhou stranu už jsem si k němu za toho nemnoho času vytvořil vztah, tak jsem na vážkách. Každopádně přes léto na to stejně nebude, takže zatím můžu v klidu přemýšlet a pokukovat

Na závěr přidám jednu nemilou historku: když jsem na parkovišti u Mitasky přezouval na letní, tak jsem měl pootvíraná všechna okna. Inu, ležel jsem pod autem a lehce okukoval výfuk(v autě jsem měl jen dva polštáře a na okně vlaječku 10. jubilejního ročníku Jízdy přátelství), a když jsem vylezl a spustil auto, zjistil jsem že mi zmizela vlaječka. Po prohledání auta, jsem dospěl k názoru, že rychlé prstíky nějakého nenechavce ji přemýstili do své kapsy...nu což, nechť z ní má větší radost než já.