pride koktajuci chlap k novinovemu stanku kde predava nadherna predavacka a hovori. ppppppppp..... naserie sa odide domov postavi sa pred zrkadlo a nacvicuje pppprosim ssi jjjeddden lllistok. Zase pride ku stanku a hovori pppppp.... naserie sa a znova ide cvicit domov pred zrkadlo. Ked pride po treti krat predavacka sa ho otryvenym hlasom pyta no co? zase ste tu? postavi sa a zacne. pppppppppp..... jebem na to idem pesi.
pani ucitelka sa pyta deti v skole. Kolko melonov najviac unesiete? prihlasi sa maly Ferko a hovori: ja unesiem dva melony. Jeden v pravej ruke a jeden v lavej ruke. vybprne Ferko vyborne pochvali ho pani ucitelka. prihlasi sa Moricko a ten hovori. Ja unesiem 3 melony. Ako to? opyta sa ucitelka. no jeden v pravej ruke, jeden v lavej a na kokotovi. ucitelka ho ziez pochvali a pyta sa kto unesie viac? prihlasi sa Dezko a hovori ja unesiem 5 melonov. ako to? neveri ucitelka. No jeden v pravej ruke jeden v lavej a moricka na kokotovi
Muz v Lade 1200 kombi ide po dialnici medzi BA a TT. z dlhej chvile si zapne radio a tam hlasia dopravne spravy: pozor pozor nebezpecny vodic na dialnici medzi BA a TT sa ruti v protismere na cervenej Lade kombi. vypne radio a hovori keby jeden... ale vsetci!