Dnes úspěšně zvládnuta technická kontrola. Zase mám na dva roky pokoj. Technicky auto v naprosto výborném stavu, jen levé zadní kolo brzdí o něco méně než pravé, avšak v mezích dovolených zákonem. kvůli jinému motoru bylo potřeba zalepit technikovi oči všimným, ale žádná tragédie.
EAST RUNNER БРИГАДА. ŠKODA Octavia II 1,9 TDi Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500ČZ 175/477ČZ 250/485ČZ 350/472
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Tak to velká gratulace, takhle zhlavy bez přípravy přijet a odjet se známkou bez závad
Výmaz čísla by měla být formalita, ne ? I když jsem slyšel, že kohosi prudili a technik z magistrátu kolem toho strašně chodil ... a jinde zase prý vůbec a u okýnka jenom paní dala razítko a hotovo. Asi jiný kraj - jiní úředníci. Mě to v dohledné době čeká (ne na Ladě), tak su na to zvědav ...
Už jsem to tu někde popisoval, výmaz motoru nestačí. Musí tam sedět typ motoru. Já mám v 06 asi 6 let "přechodně" motor 06, ale vyraženo bylo 2101(majitel ho měl v jedničce) a díky tomu mi neudělali evidenčku (výmaz již asi 10 let). Nepomohlo přesvědčování a ukazování nálitku 2106. Když jsem pak technika vzal trochu pod krkem a připomněl mu jeho hříchy na STK, řekl mi, ať číslo prostě odbrousím. Udělal jsem tak a mám po problému. V tomto případě bych asi udělal výmaz a přeražení typu motoru.
Otázka jiná. Ty AL disky jsou z Formana Excellent? Sice Lada bude výstavní veterán, tak tam příjdou origo kola+poklice, ale teď tam tyhle asi také dám. Mám je v pěkném nezníčeném stavu.
tie elektróny su myslím 14" priemer a Favorit mal 13". Tieto sa podobajú na staré BBS
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.