tak alarm je témeř hotov...zbývá dodělat imobilizační relé.....a kapotové spínače....jinak vše funguje tak jak má....zase stejný problém jako při montáži centrálu... (chyba byla nejspíš v centrálu) zamknul jsem auto na dálku a záky cvakli na odemknutí - auto jsem odemknul na dálku a zamklo se tak jsem prohodil fráty opačne stejně jako u centálu tj. (zamknuto na odemknuto a obráceně) a vše jde...otřesový čidlo taky funguje tak jak má.... nejdříve jsem chtěl diodu vyměnit za modrou...ale po zapojení jsem zjistil že modrá je a bliká tak,že to musí vidět i slepej..umístění jsem zvolil (okoukal od Luďka) vedle páček topení v záslepce...zítra to nafotím..
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
jedna přijde na Formana,jedna na 07 a jedna na 05ku
a jak jsem řel tak se udělal...Lada k svátku dostala nové svíčky dle rady od Luďka... LR 14 YC auto ožilo...líp startuje ( za tepla i za studena) a má větší odpich..
Přílohy
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
tak zase trošku z jiného soudku..originál potahy...bál jsem se jak to bude vypadat,ale vypadá to líp jak s těma předchozíma...hlavně taky mají vzadu odělené na opšrku.. taky jsem vyměnil Ladabrašnu za tu hezčí z vrakáče a dal do ní všechny věci co tam mají být....taky tu plastovou krabičku jsem dal do kupy
Potahy jsem zvrhl.Nemam je rad.Furt se to nekam shrnuje a akorat je to osklive.Kdyz clovek jezdi cisty,tak neni sance zadelat sedacky.Jednou za cas je preject penou na textil a jsou jak nove.