nema co parkovat za křižovatkouLaďuša píše:Protože třeba chce zaparkovat těsně za křižovatkou...
ja si to ověřil ani pozdě ale stejne kdy blikaš tak snad zatočíš né snad.Laďuša píše:Já zas taky nechápu lidi, který si to radši neověří...
Moderátor: Moderátoři
nema co parkovat za křižovatkouLaďuša píše:Protože třeba chce zaparkovat těsně za křižovatkou...
ja si to ověřil ani pozdě ale stejne kdy blikaš tak snad zatočíš né snad.Laďuša píše:Já zas taky nechápu lidi, který si to radši neověří...
Saša píše:Nehoda se vyřeší . Klasické nedání přednosti v jízdě . Když vjíždím do křižovatky z vedlejší tak přece nemůžu dát na to jestli auto jedoucí po hlavní bliká . Musím počkat až do doby kdy je naprosto jasné že odbočuje .
Kdo ale blika tak snad zatočí ne snad nejsem debil abych blikal a nezatočil prostě kdy blikam tak zatočiš to jako když prudce brzdíš na zelenouCory píše:To je jedno ci blikas alebo neblikas.... jednoducho musis dat prednost vozidlam, ktore idu po hlavnej, ci uz odbocuju alebo nie, to znamena, ze musis pockat az dokonci manever, hoci odbocuje a ty mas volno a hoci by blikal celym autom, musis pockat
Ty s tím chceš ještě jezdit? Řízení nakopnutý, zadní náprava bokem, každopádně řídit bych to nechtěl.červ píše: sešrotovat zatim ne až bude jiné auto a až se vyřeší nehoda snad mi něco dá pojištovna
...ale nezatocilčerv píše:Kdo ale blika tak snad zatočí ne snad nejsem debil abych blikal a nezatočil prostě kdy blikam tak zatočiš
jako nechci ale na golfa nemam penize tak zatim budu muset jezdit zatim ticemChester píše:Ty s tím chceš ještě jezdit? Řízení nakopnutý, zadní náprava bokem, každopádně řídit bych to nechtěl.
Cory píše:...ale nezatocil
Přesně tak se mi to stalo a doufám že to řekne že blikal a bude to vina na obouch stranach a pojištovna něco dá každémuVašátor píše:Myslím, že pokud by se člověk nedal, tak toto ukecá alespoň na spoluúčast. Blinkr je znamení o změně směru jízdy, takže když blikám asi znamená, že chci změnit směr - čímž pádem defakto dávám najevo autu předemnou, že má volno a může jet. Řekl bych, že je to rozhodně na posouzení policie. Kamarádovi se stalo něco podobného a rozhodoval pouze spor o blinkru - zda-li dotyčný blikal či ne. Nakonec to policajti zavřeli s tím, že se nedokázalo prokázat použití blinkru a dál postupovali dle pravidel přednosti.
ale od čeho si pak člověk ptatí pojistku ale mě to muže bejt jedno stejně to auto už nebylo prodejné jen opravit narazník a nadobu na ostřiky a jede se dálChester píše:v nelepšim případě zavinění nehody 50/50 každej si opravu platí sám.
to nemyslim mam pojištěné auto proti : havárii, odcizeni, živel a zraněni řidičeChester píše:pojistku (pokud myslíš poviné ručení) platíš pro případ že způsobíš nehodu. pak pojišťovna zaplatí opravu auta které bylo tvojí vinou poškozeno.
tak ja platim ctvrtletne 1131 za vsechno pijistka a povinneChester píše:v tom případě něco dostaneš, já to nemám a teď toho lituju