Pražská setkání
Moderátor: Moderátoři
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Takže schůze se pěkně vyvedla,sice jsme tam seděli s PEETem do 20 hod sami,ale to neva Díky těm ,co přišli,škoda,že po půlnoci už nejezdí metro,jinak bychom možná poseděli i déle.Domu jsem dojel bez problémů v 1 v noci,akorát byla hustá mlha.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Radku este jednou diky za to tlacitko a zes prijel. Konecne sem moh zas s nekym normalne mluvit
Teepee: Jm3, Pavel04, Peet, Ladalover, Cerv, RadekMB a ja. Jestli se tam este nekdo objevil nevim, byl sem tam chvili.
Teepee: Jm3, Pavel04, Peet, Ladalover, Cerv, RadekMB a ja. Jestli se tam este nekdo objevil nevim, byl sem tam chvili.
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
- Michal Pokorný
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Musím všem co se o můj osud tak zajímají, zjihle poděkovat a vysvětlit pár věcí.
Tak tedy, nevysedávám v hospodě ani v místě bydliště, ani v kantýně na garáži, schůzi jsem sledoval prostřednictvím jm3 a těšil jsem se na ni, bohužel zrovna včera mi do toho vlezla dlouhá šichta, takže bych tam dorazil pozdě a nestál bych za nic.
Na fórum poslední dobou vůbec nechodím a zatím se to nechystám měnit, v manželství se této situaci říká že dotyčný "pauzíruje", takže asi tak.
Ale nic se neděje, myslím na vás temnou nocí dnem, se schůzemi počítám, pokud budu mít zrovna ten den čas, Teepeemu se ozvu, do Štatlu se taky v budoucnu chystám, Žigulík jezdí, snažím se ho udržovat, všechno ostatní poběží dál podle starých kolejí, jen to fórum mě poslední dobou moc nebere. Tak to je a nejsem první ani jistě poslední, kdo si tímto obdobím tady prošel...
Tak tedy, nevysedávám v hospodě ani v místě bydliště, ani v kantýně na garáži, schůzi jsem sledoval prostřednictvím jm3 a těšil jsem se na ni, bohužel zrovna včera mi do toho vlezla dlouhá šichta, takže bych tam dorazil pozdě a nestál bych za nic.
Na fórum poslední dobou vůbec nechodím a zatím se to nechystám měnit, v manželství se této situaci říká že dotyčný "pauzíruje", takže asi tak.
Ale nic se neděje, myslím na vás temnou nocí dnem, se schůzemi počítám, pokud budu mít zrovna ten den čas, Teepeemu se ozvu, do Štatlu se taky v budoucnu chystám, Žigulík jezdí, snažím se ho udržovat, všechno ostatní poběží dál podle starých kolejí, jen to fórum mě poslední dobou moc nebere. Tak to je a nejsem první ani jistě poslední, kdo si tímto obdobím tady prošel...
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
Počítám, že určo přijdu, stejně si zas vyslechnu připomínky o tom, "že už neLaduju". Ono se to tak může zdát, ale ve skutečnosti jsem letos do obou aut narval peněz, že by za to bylo víkendové turné v tom nejluxusnějším, ehm, nepořádku.
Pšenda: posun nevadí, stejně už teďka dělám pouze ranní, akorát si to stanovte pevně, abych to zas neprošvihnul
Pšenda: posun nevadí, stejně už teďka dělám pouze ranní, akorát si to stanovte pevně, abych to zas neprošvihnul
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)