Taky je možnost se neůčastnit orientační jízdy.Marcel píše:no tak to opravdu nevim napřiklad já se dokážu stratit uplně všude tak si myslim že si ani pohledy přihližejicich nijak neužiju a budu si hlidat kam mam jet a kde odbočit
Taky je možnost domluvit spanilou jízdu na letišti. Je to náš sraz a nám se má líbit. Pokud by většině spanilá jízda chyběla, tak Ti kteří s ní mají již patřičné zkušenosti, nechť to prosím vymyslí, nechají vyhlásit moderátora srazu
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Myslím že mottem tohoto srazu by mohlo být ono: Je to náš sraz a nám se má líbit.
Neb organizace není záležitostí jednotlivce ba dokonce je to organizace tak decentralizovaná až z toho mám trošku nepřijemný pocity. Jsem zvědav co vybouchne, kdo co nepřiveze a přivézt měl, nebo kdo měl něco přivézt a vůbec nepřijel.
A pak jsem zvědav, kdo se otočí proti mně, protože jsem udělal soupis toho co je třeba zařídit, dovézt a někdo by si pak mohl myslet, že jsem za to všechno zodpovědný.
Jenže já mám zase jiné osobní motto: LADA hrou. Tenhle sraz je doufám vyjímka potvrzující pravidlo. Jinak mi asi nezbyde, než si zjednodušit život a komplikovanou hru poslat k šípku, což v takové situaci s radostí (hlavně mé nejbližší rodiny) klidně udělám.