A? Praveze vdaka tomu viem objektivne porovnavat. A viem byt voci skodovke aj kriticky. Ale tiez nemam rad, ked niekto tvrdi vseobecne zauzivane hovadiny, ktore nie su pravdou, alebo su pravdou len scasti.Makar píše: aj Cory je jej zamestnancom

Moderátor: Moderátoři
A? Praveze vdaka tomu viem objektivne porovnavat. A viem byt voci skodovke aj kriticky. Ale tiez nemam rad, ked niekto tvrdi vseobecne zauzivane hovadiny, ktore nie su pravdou, alebo su pravdou len scasti.Makar píše: aj Cory je jej zamestnancom
Ano, to je pravda. A je to aj v inych (internych) veciach takto.Robo píše:Podľa mňa je všeobecne za zaužívanou pravdou, že VW nemá záujem na tom, aby Škoda prosperovala lepšie, než ich národná (majú kvôli nej v De špeciálny zákon) značka.
Takže napríklad za muziku pekne priplatíš. Tak, ako sa na západné auto patrí.
Tak jsem si říkal, že nápad pořídit si do auta (aby byla po ruce) třeba takovouhle DULU asi není špatný, že by člověk mohl být schopen ignorovat ledacos ale pak jsem prohnal googlem tu bižalmu a zjistil jsem, že to je kdoule. Loni jsem ji na chalupě zasadil, zatím přežívá, ale plody očekávám někdy kolem předávání Nobelovy ceny Adamovi Bernauovigrafi2 píše:ak máte niekto po ruke DULU alebo ľudovo BIŽALMU tak odporúčam to dať do auta, je to plod silne aromatický a tak ľahko nezhnije... A to je teda radosť sa voziť vtedy.