Dragulin 2107
Moderátor: Moderátoři
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
To je dobry system, ak mas na aute nieco zle, zastavis dobrovolne pri kazdom policajtovi a spytas sa ho co on na to a on namiesto pokuty ti to iba vysvetli . To mi pripomina casy, ked asi pred 40timi rokmi v Bratislave postavali prislusnici a davali 10 Kcs pokuty za prechadzanie mimo prechodu. Vtedy som mal oblubenu stavku so spoluziakmi, ze prejdem pred policajtom bez pokuty. Finta bola v tom, ze som prebehol cez cestu priamo k nemu a spytal som sa ho slusne, ze ako sa dostanem na Sladkovicovu ulicu. On vytiahol mapu a vysvetlil mi cestu a na pokutu si ani nespomenul
Roman
- MartasBrno
MASAKR!
Freedom, je to jak píše peet, měli by to dělat odborníci co na to mají papír a živnost, aby za to prokazatelně ručili. Důvod je ten, že osvětlení auta, stejně jako cokoli jiného na autě podléhá schválení a zejména osvětlení je sásadní věc z bezpěčnostního hlediska. Proto mají světla třeba ve vyhlášce dané umístění, zapojení a podobně, protože to musí být vidět správným způsobem a musí to fungovat správným způsobem.
Třeba když maj lidi tuningovej volant a přemístí klakson třeba na historický zvonkový tlačítko umístěný vedle autorádia, sice to auto troubí, ale nemělo by to mít šanci projít přes STK, protože když šofér bude potřebovat zatroubit tak nezatroubí ani za prase - musel by se ohlídnout a rukou někde šátrat. Což v krizové situaci asi dělat nebude
Freedom, je to jak píše peet, měli by to dělat odborníci co na to mají papír a živnost, aby za to prokazatelně ručili. Důvod je ten, že osvětlení auta, stejně jako cokoli jiného na autě podléhá schválení a zejména osvětlení je sásadní věc z bezpěčnostního hlediska. Proto mají světla třeba ve vyhlášce dané umístění, zapojení a podobně, protože to musí být vidět správným způsobem a musí to fungovat správným způsobem.
Třeba když maj lidi tuningovej volant a přemístí klakson třeba na historický zvonkový tlačítko umístěný vedle autorádia, sice to auto troubí, ale nemělo by to mít šanci projít přes STK, protože když šofér bude potřebovat zatroubit tak nezatroubí ani za prase - musel by se ohlídnout a rukou někde šátrat. Což v krizové situaci asi dělat nebude
- Freedom
- Kontaktovat uživatele:
on to asi trochu masakr je když nad tim tak přemejšlim stejně se páni policajti určitě nudili tak sem jim tu šichtu trošku spestřil no a moje rozhodnutí teda je že dodělam i druhou stranu a budu si s tim svítit jen když mi to situace umožní ono to ani na tom světle neni vidět když je to zhasnutý, je to nalepený až na přelomu skla světlometu s plastem takže je to zakrytý plechařinou, a to denní svícení si asi objednám a zabuduju ho do mřížky chladiče až budu mít novou
2107 modro - bílá barva + do budoucna buď combi 1.7i nebo Niva 5dv. dle finanční situace
- Freedom
- Kontaktovat uživatele:
ou, tak to sem také nevěděl.Yellow01 píše:Takhle ti to právě nebude splňovat předpis o umístění osvětlení. Musíš dodržet nějakou vzdálenost od kraje karosérie a taky výšku od vozovky.
Má to tu už někdo abych věděl kam je možný to umístit???
2107 modro - bílá barva + do budoucna buď combi 1.7i nebo Niva 5dv. dle finanční situace
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Na Slovensku je to takto, veľmi sa to odlišovať nebude.
http://www.tuning.sk/dokument-led-diody ... a-daylight
http://www.tuning.sk/dokument-led-diody ... a-daylight
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
- MartasBrno
Tady máš i rozměrové předpisy na umístění:
http://www.dennisviceni.cz/dennisviceni ... E-a-DOTAZY
http://www.dennisviceni.cz/dennisviceni ... E-a-DOTAZY
- Freedom
- Kontaktovat uživatele:
tak už jen tak pro doplnění takhle to vypadá ve dne a víc se v tom již šťourat nebudu efekt si myslím ujde, bohužel je to v podstatě k ničemu, ale aspoň to když už neholduju tuningu sem tam to snad někde zapnu omlouvam se za máznutou fotku byl sem zmrzlej jak cip
- Freedom
- Kontaktovat uživatele:
to je takzvaný úškleb , ne, nárazník už mam zamluvenej, ale nasadim ho až po celkové opravě čumáku až na sebe auto přehlásim, já to spravoval teď jen na rychlo abych s tim odstěhoval co sem potřeboval, a v brně mě čeká přepis a pak ta oprava
- Freedom
- Kontaktovat uživatele:
dneska sem jel z práce a nejdřív při dobržďování třeba na semaforu s lehkou nohou na brzdě, se mi auto začlo houpat ve směru jízdy stylem hodně zpomalené funkce ABS, nyní ke konci dne již totéž při lehčím brždění i z větších rychlostí, při prudším zašlápnutí auto odskočí mírně do protisměru a poté brzdí rovně, další věc vyjeté koleje a přejezdy přez koleje šalin, neskutečně na tom plavu a mam problém auto udržet ve směru jízdy, někdo nějaké rady či řešení???
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Podle tohoto popisu bych to viděl na totálně odešlé tlumiče pérování, případně utržený závěs tlumiče.
Mi se jednou houpalo auto dopředu a dozadu tak, že jsem za cestu domů měl skoro mořskou nemoc a příčinou bylo utržený oko tlumiče, takže auto jelo na jeden zadní tlumič pérování - nedostatečné. L.
Mi se jednou houpalo auto dopředu a dozadu tak, že jsem za cestu domů měl skoro mořskou nemoc a příčinou bylo utržený oko tlumiče, takže auto jelo na jeden zadní tlumič pérování - nedostatečné. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´