Kultovní auta ČSSR
Moderátor: Moderátoři
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
JJ. Dneska jsem se v šest ráno přiřítil do trafiky a po dotazu, jestli dostali a mají kultovní auta, mě byl předveden Záporožec. To mě dost vykolejilo, neboť jsem, nevím proč, očekával GAZ-24. Nakonec jsem jim tam Záporožce nechal. Doteď nevím, jestli jsem neudělal blbost. Nekupuju si totiž celou kolekci, ale jen namátkově typy, které mě něco říkají. Proto jsem celkem bez zájmu nechal Gazíka i Warťase 353 tourist. U Záporožce si ale nejsem úplně jistý, jestli ho chci, nebo ne.
Gaz24 vyjde v čisle 9.
http://www.kultovniauta.cz/index.php?page=1#spis
http://www.kultovniauta.cz/index.php?page=1#spis
Lada 2105 r.v. 1985
Lada 21044 1700i r.v.1996
Lada 112 1.6 16V r.v. 2006
Lada Vesta 1.6 16V r.v.2018
LADA-Krása a elegance,volnost a svoboda,odolnost a vytrvalost.
Lada 21044 1700i r.v.1996
Lada 112 1.6 16V r.v. 2006
Lada Vesta 1.6 16V r.v.2018
LADA-Krása a elegance,volnost a svoboda,odolnost a vytrvalost.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Alberte, jestliže Wartburga a Gázíka jsi nechal bez povšimnutí a u Záporožce jsi se rozmejšlel, pak bych tě doporučil vyhledání odborný pomoci
Csfousku, docela dost bych měl o Nivku zájem (za standardní cenu akorát ale), ovšem nejsem si jist, zdali jí nechytim normálně ve stánku. Takže buď prohlaš, že mi jí na sraze necháš a nebo si jí radši normálně koupim
Csfousku, docela dost bych měl o Nivku zájem (za standardní cenu akorát ale), ovšem nejsem si jist, zdali jí nechytim normálně ve stánku. Takže buď prohlaš, že mi jí na sraze necháš a nebo si jí radši normálně koupim
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Já vím. Jsem debil, za což se kaju.
Ale tak víš co. Rád bych to měl třeba všechno, jenomže jsou i jiné věci, do kterých liju peníze. Nejde mít všechno. Modýlky stejně nemám kam dávat a navíc jestli chceš koupit celou sérii, tak si nachystej 10.000,- (slovy: desettisíckorunčeských). Já radši těch 10 tKč vrazím do skutečného auta. Proto si snažím vybírat jenom ta auta, která opravdu 100% chci a která mě i něco říkají. Je to velmi těžké, ale člověk to nějak zredukovat musí. Víš, jak jsem se dneska ráno se Záporožcem těžce rozhodoval? Kdybych tak nespěchal do práce a měl víc času na rozmyšlení a prohlédnutí, tak bych nakonec asi neodolal a koupil, ale takhle jsem se bleskově rozhodl rozumem a je to.
Ale tak víš co. Rád bych to měl třeba všechno, jenomže jsou i jiné věci, do kterých liju peníze. Nejde mít všechno. Modýlky stejně nemám kam dávat a navíc jestli chceš koupit celou sérii, tak si nachystej 10.000,- (slovy: desettisíckorunčeských). Já radši těch 10 tKč vrazím do skutečného auta. Proto si snažím vybírat jenom ta auta, která opravdu 100% chci a která mě i něco říkají. Je to velmi těžké, ale člověk to nějak zredukovat musí. Víš, jak jsem se dneska ráno se Záporožcem těžce rozhodoval? Kdybych tak nespěchal do práce a měl víc času na rozmyšlení a prohlédnutí, tak bych nakonec asi neodolal a koupil, ale takhle jsem se bleskově rozhodl rozumem a je to.
- Michal Pokorný
Tak toto jsem vyřešil velice snadno. Vždy se na nové číslo podívám za výlohou "Obchůdku u mašinky" na 1.nástupišti roudnického nádraží, pokochám se a v klidu odejdu k sousedním dveřím zdejší restaurace a peníze zanechám raději tamHurikán píše:Je to velmi těžké, ale člověk to nějak zredukovat musí
VAZ 2101, VAZ 2104, Škoda Fabia 1,4 16V
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
Já se přiznám, že jsem tuhle edici celou vzdal. Předplácet si celou sérii nechci a tenhle debilní systém distribuce mě opravdu neuchvátil, opravdu mě nebaví každý týden obcházet 5 trafik a ptát se po modelu, který měl vyjít před měsícem. Gazíka jsem chtěl, ale ne za každou cenu.
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji převelice, píšu si do diáře, že tě budu muset najít
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás