Marek píše:Chaos, organizace veškerá žádná, jiný průběh srazu než deklaroval papírový průvodce,............ Už jen vietnamští stánkaři a je to komplet.
Můj názor je ten, že vedení LADAklubu selhalo a mělo by si posypat hlavu popelem....
Bohuzel musim naprosto souhlasit.... Na sraz jsem se tesil... Vyjel jsem, i kdyz bylo spatne pocasi...1.uzas byl na vysi vstupneho-to popravde nechapu dodedneska-ani na mega tuningovych akcich, kde je nabity program od rana do vecera to nestoji tolik!! Opomijim delku odbavovani u vstupu.....Presto jsem zaplatil a jel. Dalsi vec-musel jsem stat mimo vsechny, protoze sem nemohl zajet kvuli tomu prikopu k ostatnim...
Po predcteni programu jsem byl lehce nervozni-cely den se takrka nic nedelo...ale rikam nevadi, pokecam s vami, stale jsem se tesil... Stacil jsem pozdravit par lidi, Samarku si par lidi vyfotil a to bylo vse... Shovan pred destem jsem se zatajenym dechem a uz dost nervozni sledoval tamniho zavodniho zigula, jak MIMO OZNACENE PLOCHY (ktera byla podle papiru urcena pro zavody apod. ) jezdi rychlosti, ktera opet podle papiru tezce prekracovala deklarovanych 15km/h, s tim, ze mi metr od auto dela smyky, znechucene jsem odjel...
Byl jsem tam necele pul hodiny, takze to za tech 250kc opravdu stalo...