Cekani na Kalinu.
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz ABS mam a jedovate brzdy k tomu. Nevim, jestli to sem patri, ale asi ano, protoze na Kalinu uz necekam, o neco malo mene, nez stoji Kalina, jsem investoval do Fiata Barchetty a tim jsem si splnil svuj sen. Zaroven se plne pripojuji k myslence, kterou tu interpretoval danielTIR - italove umi delat hezky auta. (Jeste jsem ji nefotil, tak alespon foto z autobazaru). W.
Spíš jestli je někdo ochotnej si ten stroj vůbec koupit, natož si ještě takto vymýšlet...Skalouš píše:Takže ABS na Kalině vidím jako věc účelnou a mělo by být na zákazníkovi, jestli je ochotnej si připlatit za tento "nadstandard" (pro někoho standard).
To, že tam není ABS je výmluva, bohužel nevím pro koho, pro nás
Kdo si kupuje Logana a Fabii HTP s ABS? Většina rozhodně ne. Ta dvě auta měsíčně tady stačí bez ABS
Dodge Avenger 2.0 VVT
ho-ho lenze to uz uvazujes o ESP, pouhe ABS toto nedokaze. ABS ako take rozdeluje brzdny ucinok na vsetky kola rovnako, cize pokial je jedine koleso na lade a 3 na asfalte bude to brzdit ako keby boli vsetky 4 na lade! To uz su vyspelejsie techniky co snimaju a urcuju brzdny ucinok kazdemu kolesu zvlast a bezne sa montuju len do technicky vyspelejsich a financne narocnejsich aut a o tom to cele jeJmJ píše:jedno kolo na lede bude poskubavat a druhe bude normalne brzdit. to bych od abs cekal. tedy lepsi chovani nez mit jedno kolo uplne v bloku a druhe by brzdilo.Dusan píše:ABS na ceste sneh a lad, vyjazdene 2 kolaje a v jednej z nich lad v druhej vidno asfalt...TAk otazka ktore auto zastavi skor to s abs alebo bez ?
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
mam velkej problem.Na Kalinu jsem fakt čekal a těšil se na ni.Teď ,když přišla najednou mě až tak netáhne,víc se mi líbí 112.Pak přemýšlím nad tím,jestli tu novou Kalinu potřebuju.Vždyť East Runner neni tak špatnej,je to v podstatě vrchol ingotů,mam ji rád
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487