Radůzova Nivuška a Skifíček
Moderátor: Moderátoři
Re: Radůzova Nivuška
Esi jsou pěti paprskové černé tak by to bylo dobrý a stačí mi opravdu jen spodek bez tlumiče zvedání. Počítám s tím, že se pneu jen položí na paprsky, max. nějaká jednoduchá fixace.
®; Člen LKCS
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
některý černý, některý hnědý ... pokud hnědý - tak spray to jistí. Jináč pětipaprskovej spodek mám na chalupě, ale je na něm brutar. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Tak jsem se po srazu krásně promarodil až do dovolené, stihl jsem i jeden týden na letním táboře, tak alespoň jedna fotka z úmorného poledního odpočinku ve stínu.
Nivočka zásobovala přes les, brod a pole bez obtíží, po roce vyzkoušena redukce a uzávěrka při vytahování kontroly táboru z mokřadu .
Nivočka zásobovala přes les, brod a pole bez obtíží, po roce vyzkoušena redukce a uzávěrka při vytahování kontroly táboru z mokřadu .
®; Člen LKCS
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Len pre inspiraciu:Raduz píše:Otáčecí není, ale až sežnu třeba spodek od kolečkové židle tak možná...
http://www.recaro-office.de/
Roman
Tak nevím zda li jsem to včera nepřechválil, dnes při startování sem zaslechl nějaké chrum-chrum pak vše funguje normálně, prostě nastartuji od motoru chrum-chrum a vše ok, vypnu, nastartuji od motoru chrum-chrum a tak furt dokola .....
®; Člen LKCS
Jestli to nebude REZ. Když si pochutnával na mojí 2104ce tak dělal mńam-mńam. .... ..Raduz píše:Tak nevím zda li jsem to včera nepřechválil, dnes při startování sem zaslechl nějaké chrum-chrum pak vše funguje normálně, prostě nastartuji od motoru chrum-chrum a vše ok, vypnu, nastartuji od motoru chrum-chrum a tak furt dokola .....
Если бы автомобили Лада были безпроблематичными, я бы определенно русский язык забыл.
V nějakém testu na Nivu jsem četl, že "motor se po nastartování charateristicky otřese", tak to máš asi konečně po 100 tis. jak má být, ne?
Лада Нива + прицеп Скиф = полный комплект
Dnes dopoledne dorazila zásilka nejmenovanou kurýrní firmou:
https://plus.google.com/u/0/photos/1005 ... rH8k67_rgE
Děkuji MYSOKOVI který je našel na polském webu a posléze polsky ukecal neochotného poláka k odeslání do CZ
a teď ještě opískovat a práškovou barvu na ně a šup na Nivočku.
Děkuji MYSOKOVI který je našel na polském webu a posléze polsky ukecal neochotného poláka k odeslání do CZ
®; Člen LKCS
- Michal Ltm
- Kontaktovat uživatele:
... že by jsi přeci jen přijel do Ltm?Raduz píše:Dnes dopoledne dorazila zásilka nejmenovanou kurýrní firmou:
Tak konečně mám přehled o teplotĕ chladicí kapaliny a stavu benzínu.
Přizemnění přístrojovky nepomohlo proto toto:
Přizemnění přístrojovky nepomohlo proto toto:
®; Člen LKCS
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Vysílačkou voláš do nádrže, aby tě řekla, jak je teplá chladicí kapalina?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Jedna dovolenková, jsem tady asi s jediným pořádným autem na farmě
®; Člen LKCS