lebo do Bechyne je to uz len nieco vyse dvoch mesiacov
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Moderátoři
ono de hlavně o to že Příbram je až na místě Č.2...pač Bechyně je tradíce...a některří tam jezdí docela dlouho...a mají k tomuto místu velmi kladný citový vztahRafan píše:Ja osobne jsem pro Pribram. Na letisti jsem uz byl, je velmi dobre znaceno, primo u toho je hospoda, letistni plocha je velika (vim to protoze jsem tam skakal s padakem) a dlouha. Akorat s tou spanilou jizdou to nebude ono, vsechno je daleko. Ikdyz Praha je kousek a to by teprve byl mazec![]()
Ne Tome to je špatné o to tu právě vůbec teď nejde. Jde o to že termín je daný už pěkně dlouho. A ten je bohužel v Příbrami nemožný tzn. buď Bechyně v termínu pokud nám to umožní úřady nebo musíme změnit termín a přesunout se do Příbrami ať je Bechyně tradice sebevětší.... což chce vědět co nejdříve, neboť nejde jen o dva tři lidi ale o pěknou dávku aut a lidí celkově. řeknu to asi tak právě teď nejde vůbec o tradice nebo to co chceme. Začíná jít o to mít vůbec na jaře nějaký srazTomáš píše:ono de hlavně o to že Příbram je až na místě Č.2...pač Bechyně je tradíce...a některří tam jezdí docela dlouho...a mají k tomuto místu velmi kladný citový vztahRafan píše:Ja osobne jsem pro Pribram. Na letisti jsem uz byl, je velmi dobre znaceno, primo u toho je hospoda, letistni plocha je velika (vim to protoze jsem tam skakal s padakem) a dlouha. Akorat s tou spanilou jizdou to nebude ono, vsechno je daleko. Ikdyz Praha je kousek a to by teprve byl mazec![]()
tím že je mezinárodní netřeba nic přizpůsobovat. Sraz jako sraz bude nás akorát víc. naše národní sraziště je pěkný ale když se tam nebudem moct srazovat.... No to je právě teď v rukou ministerstva obrany který paradoxně musí dovolit uzemnímu ústavu pronájem státní půdy na které stojí majetek armády ( na oběšení) Asfalt patří vojákům (ti ho ale už nevyužívají) tudíž je jim jedno co se tam děja, ale půda pod ním patří státu. tzn vojáci proti využití asfaltu nic nemají ale musíme mít souhlas od státu kterýmu patří hlína pod ním a státní orgán si musí vyžádat souhlas od ministerstva obrany,kterýmu patří asfalt na jejich půdě. přetože už to v podstatě od vojáků povoleno máme a čekáme na vyjádření stáního orgánu ktarý čeká na vjádření od ministerstva...Rafan píše:Videl bych to tak, ze Bechne zustane nasim "narodnim" srazistem. Ale letos jsme se rozhodli pro "mezinarodni" tak to tomu musime prizpusobit. Kazdopadne mam nazor jako Vasator - je mi jedno kdy a kde, hlavne ze LADA)
třeba jsou veškeré dohady zatím zbytečné a Bechyně nám ještě vyjde. Pokud ne byl bych taky raději pro červnový termín. ( za předpokladu že v Příbram bude volná. Balhout volno má) a to ne pro to že by mi to vyhovovalo naopak možná budu mít trochu problém protože na BVV je v tý době autosalon a nevím jestli nebudu muset být v práci. ale to je jedno jde především o to že je tu spousty studujících co už touhle dobou budou mít po maturitě a po zkouškách..Majo píše:Kocurkovo, proste![]()
Super, Patracu, dobre si to poriesil.
A ak by malo dojst k presunutiu miesta i terminu, tak sa prihovaram za ten 2-4.6.2006...
Teraz proste bez povolenia do Bechyne skutocne nemozme, no na podzim by som sa to uz tak neriesil. Potom mozme urobit navrat k tradicii. Nebude to medzinarodny zraz, tak to bude mensia blamaz ak nas niekto dojde vyhnat. Ved dostaneme cez hubu len my, CechoslovaciAle o tom, potom...