Vegetarián vs. masožrout

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Jste vegetarián, či masožravec?

masožravec
76
96%
vegetarián
3
4%

Celkem hlasů: 79

Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Taky výborná volba :)
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
JmJ

Příspěvek od JmJ »

plavec píše:
JmJ píše:Nevim o tom, ze by ti, kteri maso jedi, upirali tem, kteri jedi jen roslinnou stravu, pristup k teto rostlinne strave
Spíš si to trochu neuvědomuješ.Je to třeba ta neochota v restauraci udělat vegetarianské nebo veganské jídlo. To upírání určitě je. Jedni jsou zvýhodněni a druzí jsou v jídeláku postaveni na "černou listinu"
JmJ píše: Nezlobte se na me, ale odmitat vozit kamion s dobytkem, protoze ja nejim maso, je cisty fanatismus
Možná to tak vidíš Ty, ale já se nebudu zapojovat do něčeho s čím zásadně nesouhlasím.Pokud mám nějaký názor, stojím si za ním. Bude ateista kázat v kostele mši? Určitě ne. Totéž.
Jste vyrazna mensina. Bohuzel mensiny casto necim trpi. My tady vsichni jsme mensina, bo jezdime v zigulu a trpime tim, ze na nas hledi vetsina lidi jako na socialni pripady. ale s tim se musi pocitat. vy musite pocitat s tim, ze kdyz (placnu) 90% lidi zere vetsinu jidel ktera restaurace nabizi, tak ta restaurace nema duvod si pridelvat problemy s tim, aby udelal 2x za tyden neco pro vas. bohuzel. ostatne treba v kromerizi je jidelna extra pro vas ;-). Si dej svickovou a zhltni je knedliky a omacku, v tom ti nidko myslim branit nebude.

A se msi nemam problem. Ja bych jim v kostele klidne neco od plic rekl 8) A kdyz sem sleze panbuh, tak mu reknu cau a je to. To jen znamy nedavno resil, ze kdyby si chtel vzit katolicku kdyz je sam adventista, tak se nejspis budou muset vizt na radnici, bo je asi zadna z tech dvou cirkvi nebude chtit odad. Jak uzasne, jak tolerantni, jak lidske, jak vstricne :lol:

Vim, to sem vybral z kontextu neco, co neni jadro problemu. A stat si za svym nazorem, to neni zla vec, v tom te chapu :-)

A dneska sem si dal v restauraci sopak, je tam teda syr a nejake bakterie, toz nevim, jestli je to uplne to prave vegetarianske, ale kdyz ma clovek chut na neco lehkeho, tak je sopak fajn ;-)
VAZ 2104 1.3 1989
plavec

Příspěvek od plavec »

JMJ: Jo to souhlasím bez debaty. Pokud je někdo v menšině měl by se v rámci možností přizpůsobit.To jistě ano, ale zase na druhou stranu, když se někdo pustí do podnikání a chce držet restauraci, měl by alespoň vědět o tom, že ne všichni se stravují podle stejných pravidel.A tak nějak s tím počítat.Myslím to tak,. že když třeba přijde člověk který nemůže nebo prostě odmítá živočišnou stravu, tak na to zareagovat tak: Ano, mohu vám vyhovět ovšem to bude chvilku trvat... domluvit se.Většinou se snažím o tom zjistit informace a domluvit se předem v tej či onej restauraci. Pokud si někdo otevře restauraci a neuvede že je jen pro masožrouty, tak s tím musaí počítat. :wink:
Vlastně mě tak teď napadá typický profil českého člověka: Maká ve fabrice od rána do večera, jezdí hromadou, nebo Škodovkou (felicií, fábií) na benzín nebo někdy na naftu a z výplaty mu nezbývá nic, když vše poplatí.A je děsně konzumní.Třeba když felda shnije, tak ji nechaj tak jednou vyvařit, někdy ani to ne a jdou do jinýho auta, který třebas po čase taky vyhodí.
Takže tady jsme skoro všichni divní tím, že máme ladu(souhlas s JMJ), další minimálně tím, že mají lpg.
Všechno si vybírá svoje daně. :wink:
JmJ píše:To jen znamy nedavno resil, ze kdyby si chtel vzit katolicku kdyz je sam adventista, tak se nejspis budou muset vizt na radnici, bo je asi zadna z tech dvou cirkvi nebude chtit odad. Jak uzasne, jak tolerantni, jak lidske, jak vstricne :lol:
Tak hledání kompromisu je někdy složité, nicméně ne nemožné. Znám tu třebas věřící, mno řekněme mladou paní už, kteráž si vzala kluka, který údajně je ateista a jsou v pohodě, maj dvě děti.Zdali po tom co se poznali, on uvěřil nevím, to už bych kecal.Ale očividně oba přistoupili na nějaký kompromis.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Toto není provokace, jen sváteční výzdoba :D .

Obrázek
Naposledy upravil(a) Křečík Barbuška dne pát pro 18, 2009 17:50, celkem upraveno 1 x.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Maysner

Příspěvek od Maysner »

Koko Loko píše:Toto není provokace, jen sváteční výzdoba :D .
Obrázek
jak dlouho ti to tam asi vydrzi :lol:
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Křečík Barbuška

:mrgreen: chvilku to tam musím nechat aby to vyschlo. Zejména ten první, na nákup jsem si vzpoměl příliš pozdě :( , tata tam salámky věšíval většinou už v listopadu. Každopádně když jsem dnes zavěšoval poslední trojici tak slintal jak Pavlovovi psi :) .
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Taky jste si teď vzpomněli na Slavnosti sněženek? :mrgreen:
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
plavec

Příspěvek od plavec »

No tak aby byly zastoupený obě dvě skupiny, tak tu můžu zveřejnit taky jednu z možných variací na labužnický téma.
http://www.salvenatura.cz/salvenatura/0/0/2/6
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Není to náhodou ta věc, co se barví mrtvejma broukama?
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
plavec

Příspěvek od plavec »

tohle přesně nevím, to jsem ještě neměl, ani jsem složení neviděl, ale co vím tak třeba takovýty kuličky, nebo rozinky v jogurtový polevě, tam je třebas šelak, těch věcí je víc.
Marťas

Příspěvek od Marťas »

Já tomu asi úplně nerozumim: "jsou velmi šťavnaté a mají výraznou chuť uzeného masa" píše se u jednoho z produktů... Proč nejíst rovnou uzený??? :scratch:
2101, r.v.1977, 1700k - Vladimir / 2106, r.v.1978 - Nikolaj / 21061, r.v.1986 - Sergej / 21044, r.v. 1999 :hrob: / 21044, r.v. 1997 Ivan / 1119, r.v. 2009 Kalina / Jawa 20, rv. 1969 / Š1203 rv. 1975 - Blaženka / Jawa 250/353 rv. 1957 / Avia A21 Furgon / Zetor 25A
Obrázek
Жигули навсегда!
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Marťas, protože jsou to vegetariáni. Pro nás je to těžké pochopit, my chcem zas svobodu a volnost pro květák :-D
Na druhou stranu nechápu, proč imitovat chuť masa, když jsem vegetarián - buďto mi to chybí a chtěl bych, ale nemůžu, přez své přesvědčení, nebo to jím a nesnažím se to nahradit. Ale ty lidi chápu, že to nechtějí jíst, je to pro ně správné, tak ať.
Marťas

Příspěvek od Marťas »

Svobodu pro květák a brokolici taky uznávám :D
Já neříkám, že být vegetariánem je špatný protože nejedí maso. Já prostě nepochopím, proč např. drcenou kukuřičnou moučku napouštět syntetickejma srágorama, aby se dosáhlo chuti masa. Zkrátka, když maso nejim, tak ho nejim a nemazat si zbytečně med kolem huby těmahle náhražkama. Nemůžu si pomoct, ale mě to přijde opravdu krátkozraké.
2101, r.v.1977, 1700k - Vladimir / 2106, r.v.1978 - Nikolaj / 21061, r.v.1986 - Sergej / 21044, r.v. 1999 :hrob: / 21044, r.v. 1997 Ivan / 1119, r.v. 2009 Kalina / Jawa 20, rv. 1969 / Š1203 rv. 1975 - Blaženka / Jawa 250/353 rv. 1957 / Avia A21 Furgon / Zetor 25A
Obrázek
Жигули навсегда!
plavec

Příspěvek od plavec »

Je to spíš pro přechod toho zmagořenýho těla na vegetariánskou stravu.takovej mezistupeň.Ale to tady zjevně dost rejpalů nepochopí.
Křečík Barbuška

Já bych do vegetariánů za jejich "syntetické" papání moc nevrtal, ony ty naše "masožroutské" uzeniny s tím masem taky kolikrát moc společného nemají :roll: . Porovnáli se kvalita všech těch vysočin, poličanů atd. vyráběných "za bolševika" s nynější produkcí tak by jeden zaplakal, ne vždy jde pokrok kupředu.
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“