Já mám rozpačitý pocity už od minulý sezony, kdy se zakázalo tankování-dyt to bylo v závodech tak dlouho a najednou to bylo nebezpečný? Vždyt to jde ruku v ruce, rychlý monoposty,špičková technika a jezdci - neviděl jsem důvod proč to zakázat - ano stávaj se nehody že začne hořet, ale to k tomu patří-za chybu se platí.
Mě osobně se tyhle inovovaný pravidla moc nelíběj. Zrušit tankování se mi nelíbilo, ted navíc gumy který jsou schopný dát maximum jen na 2-3 kola a pak jdou do háje, nastavitelný křídlo, kers. Když jsem viděl jak se okolo Massy přehnal pilot McLarenu díky nastavitelnýmu křídlu a kersu, tak jsem celkem nechápavě koukal; kdyby nebylo těhlech jak já říkám blbin, mohl z toho být krásný souboj v zatáčce-a ne v jedný..
... co bude následovat? Jestli opravdu začnou kropit dráhu tak už to bude cirkus a né závody.
Podle mě se pomalu ale jistě vytrácí ten závodní duch a jde jen o peníze a zábavu pro diváky... Já osobně nepotřebuju kropit dráhu abych viděl předjířdění a nehody, jsou to závody a ne destruction derby
To je asi tak vše, Hawk