Tak si tu nahoďme nejaký prehľad (Fordov Laďo) Mustangov...
Moderátor: Moderátoři
coz o to, zajima me to, ale v zivote to nevyuziju se svym vyucenim nikde. ale aspon to budu vedetJelen píše:Saynerm, ty už nejsou hezký.
NEJ je Ford Mustang Convertible 1964
p.s. co mělo bejt tohle?jestli tě to nezajímá, tak sem rači nepiš.Saynerm píše:no jo ty lhari, mas pravdu, hmm, tak zas vim o jednu vec, k zivotu naprosto zbytecnou, navic
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
Ano ano, plymouth, corvetty, camara... ale tu je to o mustangoch, jasne že je veľa pekných autSaynerm píše:a co treba Plymouth Hemicuda (Baracuda je vlastne totez, vzhledove)
Nemal, tuším to bolo vtedy čo som ťa poslal na www.tipcars.cz Tam sa mi zdá že to bolo, ale či to nebol len upgradeJelen píše:Puhi, někde jsem zahlíd cabrio s tím hezčím zadkem, je to možný, nebo jsem měl jen vidiny?
Mam ho, ale mala fotka
- Přílohy
-
- pics_cars.php.jpg (11.63 KiB) Zobrazeno 732 x
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Puhi, za ten název tě
Ty mladší mustangy už jsou docela ošklivý, ten plymouth naprosto.
Ale Sob má recht, 1964 Convertible je nejhezčí, se střechou se mě vlastně ani moc nelíbí A hezčí zadek je ten ven
Ty mladší mustangy už jsou docela ošklivý, ten plymouth naprosto.
Ale Sob má recht, 1964 Convertible je nejhezčí, se střechou se mě vlastně ani moc nelíbí A hezčí zadek je ten ven
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
No čo... keď si tu už ťahal Jawy... to už bolo na mňa priveľaLaďuša píše:Puhi, za ten název tě
Každému podľa chuti, elegantne je naj convertible ale kupečka su dravšie, a tie novšie až až (myslim po rok 70)Laďuša píše:Ty mladší mustangy už jsou docela ošklivý, ten plymouth naprosto.
Ford Mustang Convertibe 1966 moc pěkný, nevim, jak dlouho se dělala tahle klasika.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
To mě právě nebere, mě se právě nejvíc z autoštýlu líbí elegantní sedany a kabrioletyPuhi píše: ale kupečka su dravšie
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Ano pekný, vlastne klasika, ale tuším ma už novšie kolesá, aj motor už je 4.7ka V8moc pěkný, nevim, jak dlouho se dělala tahle klasika.
Podľa vkusu, mne sa páči aj elegancia ale aj šporťak je fájny Len sa mi nepáčia ľudové vozy -- schadeLaďuša píše:To mě právě nebere, mě se právě nejvíc z autoštýlu líbí elegantní sedany a kabriolety
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Hm, pěkná mustangbrašna
Ale prostě se mě tuten typ kastle na ňom nelíbí, když už střecha, tak sedánek by byl mnohem hezčí...
Ale prostě se mě tuten typ kastle na ňom nelíbí, když už střecha, tak sedánek by byl mnohem hezčí...
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás