Také Tě tu vítám nic o pravidlech ti říkat nebudu, protože věřím, že jako admin gazklubu si dokážeš udělat obrázek sám Jinak tady je asi větší zastoupení dětí, tak to chce brát trochu z rezervou. 02ka je to krásná, že jsem nad ní i sám chvíli uvažoval, ale aut už mám víc, než dost... Velvary nejsou až tak daleko, tak bysme někdy mohli uspořádat malej srazík, třeba někde okolo Slaného, jestli znáš v Hobšovicích pána s muzeem... takže gratuluju k super kaufu
p.s. v inzerci na GAZklubu je pěknej moskvičovitej kombík a kdybys nechtěl kláskovýho moskala, tak bych eventuelně... ehm. ale to asi jinde.
Jelene díky za upozornění
Tudiž opravuji předchozí příspěvek .Přeji ať jsi s autem spokojen a dělá ti jenom parádu .Doufám že tuto krasavici uvidím někdy na živo .
Puhi píše:Je a riadny, pred chvíľou mi zmazal pár peíspevkov
Je to taký náš diktátor
Njn, a zrovna tak nebývale na výši byly, myslim, že Honzovi to mohlo jenom prospět No, koukal jsem do archivu, od Soba eště nemam, tak se čiň!
Vy si děláte z bludišťáků prdel, ale počkejte, až se někdo nakákne a dosadí vám ještě dva, to pak nebude taková hlína, zákaz psaní příspěvků po jeden tejden... J.
Naposledy upravil(a) Laďuša dne úte zář 30, 2008 20:21, celkem upraveno 2 x.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
moc peknej stroj,jj dvojek malo tak přeju ad ji pekne sloužiš
kouakm Velvary,u Mělnika mam přibuzne a občas tam jezdim že bych se jednou zajel čihnout na peknou dvoječku
Jelen píše:Vy si děláte z bludišťáků prdel, ale počkejte, až se někdo nakákne a dosadí vám ještě dva, to pak nebude taková hlína, zákaz psaní příspěvků po jeden tejden... J.
Tak to budem písať v izbe na stenu, padne to zčasti aj na tvoju hlavu hehe