PROBLEM U 1,7i
Moderátor: Moderátoři
halo dneska mi to zase skapalo, vcera tiez
dneska som vsak zistil toto: ked to umrelo a nechcelo to nastatovat tak som odpajal kable co ine ze
a ked som odpojil stekec z toho bazmeka do ktoreho ide ta tenka biela hadicka z pod klapky tak motor chytil a doviezol ma domov.
ked som prisel domov motor som vypol znovu natocil ide, ide ide otvorim kapotu zapojim steker a hned to skape aha! odpojim steker vozim sa dalej
potom skumam motor bezi steker odpojeny vytahnem hadicku vau podtlak
cuclo mi to jazyk ( na vtaka som to este neskusal)
pripojil som steker motor bezi... este preventivne pobucham po tej cierne skriny(hore spomenute ako bazmek) zapojim hadicku a ide to...
na co tam ta kravina je?
nema nekdo druhu ze by som to skusil vymenit?
dneska som vsak zistil toto: ked to umrelo a nechcelo to nastatovat tak som odpajal kable co ine ze

a ked som odpojil stekec z toho bazmeka do ktoreho ide ta tenka biela hadicka z pod klapky tak motor chytil a doviezol ma domov.
ked som prisel domov motor som vypol znovu natocil ide, ide ide otvorim kapotu zapojim steker a hned to skape aha! odpojim steker vozim sa dalej
potom skumam motor bezi steker odpojeny vytahnem hadicku vau podtlak

pripojil som steker motor bezi... este preventivne pobucham po tej cierne skriny(hore spomenute ako bazmek) zapojim hadicku a ide to...
na co tam ta kravina je?
nema nekdo druhu ze by som to skusil vymenit?
-
- Kontaktovat uživatele:
myslíš ten černej kvádr před řidičem, tzn. nad brzdovým válcem? Vede z něj hadica a nějakej konektor-to je snímač tlaku vzduchu...jinak netuším, o jakém černém bazmeku žvatleš...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.