Zigulator,Červeny blesk:)my love

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Seal

Příspěvek od Seal »

mayo456 píše:Seal: dakujem.Ja by som sa tiez rad niekedy stretol avsak auto na fotke nie je moje.ja zigu pre seba riesim ale este som nic neporiesil tak nechcem hovorit viacej ako treba.Ak ti nevadi ze nemam este zigu tak vonku ist mozeme
pohodicke nieje problem,ved kludne sa mozme dohodnut cez icq:)
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

napisal som ti SZ s mojim kontaktom :)
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Seal

Příspěvek od Seal »

mayo456 píše:napisal som ti SZ s mojim kontaktom :)
Ok vdaka :D
Puhi

Příspěvek od Puhi »

Seal píše: Ja sa az tak do tych vnutornych veci v motore nevyznam, ale ja si myslim ze pre zaciatok by mi stacila uplne ta ostra vacka a brusena hlava,najpodstatnejsie su premna brzdy podvozok a gumy, to je podla mna vzdy zaklad:)ale ako sa poznam budem sa snazit viac toho.a takyto motorik ako si popisal by som rad chcel vyskusat,kamos ma 1.7L motor na karbeci,ostru vacku brusenu hlavu a ide to ako sialene to auto.aj ked tam ma uz spotrebu cca20litrov co je doost :wink:
No, ja by som ostru vačku nedaval pokial to nechceš na preteky :roll: videl som na zraze ju mal Majo a ešte niekto :roll: vyššie otáčky, nepravidelnejší chod a zaberá to vo vysokých otáčkach. Ja plánujem zohnat vačku z 1.7 a bude stačiť :P
Atex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atex »

No urcite je treba zvazit na co to budes mit, ja musim minimalne 5 minut po nastartovani stat na plyne aby se motor trochu probral a zacal neco delat, pokud je to studene tak ani nevyjedu z garaze, sytic je na takovy motor tak mozna na ozdobu.. . motor steluju jak blazen uz docela dlouho a troufam si rict ze uz to zacinam mit vychytane, ale i tak je za studena totalne mrtvy.
Nepocitej s tim ze se pak s autem da normalne jezdit do prace a zpet.
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu

Lada 2106, 2006 - 2013 Konec

Bratrstvo Vana Tallinn
Seal

Příspěvek od Seal »

No ja by som ju praveze chcel postavit na zabavu,tj na drift, ale kym nasporim na difik to potrva,ale v podstate auto na zrazy,amaterske rally a tak,nie na bezne jazdenie.Mozno ta vacka tam nepojde neviem to su hrube plany,ja sa zatial k zigulackemu motoru len dostavam,este ho nepoznam tak neviem ake finty nanho platia:Dale cchel by som vyssi vykon.
Od tej 1.5 aspon 80-90koni,uvidime co sa mi podari.na 120ke som mal zbrusenu hlavu vylestene sanie a sportovy filter.bola dokopy kusok zivsia a vytlacil som z nej nejakych 140 145km/h ale po mesiaci mi praskla nova hlava.Ani sa podstate necudujem.a vtedy som si povedal ze koncim zo skodarnou.Viem ze zigul motor znesie viac toho tak asi preto aj ak padla volba.neviem no kazdopadne to je vsetko len v stadiu mojej hlavicky:Dnedavno som sa dopocul ze by bolo dobre hodit difik aspon zatial z kombika,ale prvo rade bude premna podvozok brzdy a gumy.najprv chcem vsetky capy vymenit,dat ju nizsie,stvrdsit ju,pneu nahodit,posilovac brzd a samozrejem nove hadicky,vnutro valcov,dosticky atd...a vpredu zdvojeny stabilizator a dozadu tiez nieco vymysliet:)a az potom spekulovat z motorom prevodovkou a difikom
Puhi

Příspěvek od Puhi »

Seal píše:ale po mesiaci mi praskla nova hlava
Na lade by nemala, len to netreba velmi prehnat so zbrusenim, aby sa ti to neprehrievalo, však Lada Rider? :wink:
Atex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atex »

hele to neni skodovka.. . tim jsem snad objasnil tve plany na upravy motoru - smele do toho ;-)
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu

Lada 2106, 2006 - 2013 Konec

Bratrstvo Vana Tallinn
Maysner

Příspěvek od Maysner »

nase seriova 120 litala 155 tacho s 4q. motor porad ok
dif z 1200 kombika. a i to si musis omrknout nebo odmerit dle navodu zde na foru. novejsi kombiky nemaji dif 4,44
puhi: on se mu neotviral vubec termostat. takze lada chladic nechladil
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Puhi

Příspěvek od Puhi »

Maysner píše:puhi: on se mu neotviral vubec termostat. takze lada chladic nechladil
Aha, tak to prepač, som myslel že mu to nestihalo chladiť, nejak som to asi prepočul :roll: :)
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

auto som videl nazivo sice to bola taka mala nahoda na parkovisku (seal bol v robote)
a mozem povedat ze auto vizera presne podla fotiek, vidno ze o auto bolo starane,chromy sa krasne lesknu.Ak seal zvladne tie upravy o ktorych pisal je sa na co tesit.
patriť,
jakke
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakke »

sakra ty 01 se mi líbí čím dál tim víc :)
Seal

Příspěvek od Seal »

Vdaka chlapci,stale cakam kedy bude trosku viac casu aby som sa pustil do nej poriadne,a podla vsetkeho tu ostru vacku vynecham.aj tak mi to bude azda stacit:)hlavne aby bola v dobrom technickom stave:)tak este raz vdaka.
Puhi

Příspěvek od Puhi »

podla vsetkeho tu ostru vacku vynecham
Dobra voľba, ak to nechceš na preteky, ako sme s atexom písali, nedávaj ju :wink:
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

staci 1500vka odlahcit zotrvacnik remenice stiahnut z hlavy a sa budes cudovta co motor robi :P
patriť,
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“