jakkova 1700tka
Moderátor: Moderátoři
vybrousit to nemusis, myslim, staci na to nastrikat plnic, ten zabrousit do hladka a na to pak muzes nanest barvu jakou chces, teda myslim ze pod tim plnicem muze bejt zakladjakke píše:no tak to vybrousim no
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever

Buková drift challenge team
Dá sa kúpiť na vŕtačku taký bazmeg, čo je akoby poskladaný z kociek brúsneho papiera. S tým ide farba dolu jak sviňa, ale na samotnú hlavu by som do nepoužil, je to dosť silné a hliník je mäkký. Len na kov, odporúčam. A na farbu ešte môžeš použiť odstraňovač starých náterov, neviem či sa to dá kúpiť ešte, ja mám komunistickú zásobu
Dáš hrubú vrstvu a potom to len zotrieš. Buď brúsiť, alebo ten odstraňovač. A k tej hlave, kúp si tie drôtené "kartáčiky" do vŕtačky a s tým to vyleštíš, len pýtaj jemnejšie, lebo myslím že ich je viac druhov
Myslím že všetko... 

Naposledy upravil(a) Puhi dne ned črc 06, 2008 15:43, celkem upraveno 2 x.
tak sme s našim dělem jeli 150 a najednou se v přednim kole roztrhalo ložizko z ložiska zbyl střed jako ve sto padesáti málem upadlo kolo to neni dobrý dostali sme se do smyku přestalo to brzdit a ani sme nemohli protože by kotouč utrh prasátko brzdili sme motorem a ze 150 na nulu sme brzdili 10 vteřin takže rychlá akce no hlavně že žijem foto toho zbytku ložiska dodám
Jsi mel stopky,kdyz se vam to stalo?jakke píše:tak sme s našim dělem jeli 150 a najednou se v přednim kole roztrhalo ložizko z ložiska zbyl střed jako ve sto padesáti málem upadlo kolo to neni dobrý dostali sme se do smyku přestalo to brzdit a ani sme nemohli protože by kotouč utrh prasátko brzdili sme motorem a ze 150 na nulu sme brzdili 10 vteřin takže rychlá akce no hlavně že žijem foto toho zbytku ložiska dodám