to je fakt, asi by to bylo jednoduššíTommel píše:Drobku to bude lepší udělat komplet nové panty jako dělal Patrač
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátor: Moderátoři
Mně osobně se také líbí kapota 05. 07 je moc vyumělkovaná...jak na potvoru mám bílé auto, doma dvě bílé kapoty 07 a po nehodě sem dal radši béžovou kapotu 05 než 07čkovouMozem otazku len tak zo zaujimavosti? Pocul som, ze davaju kapoty z 07 na 05, ale opacne? Zeby to bolo kvoli sportovemu vzhladu?
Majo píše:... 07mickova kapota ma vystupok dohora, pretoze pod kapotou ukryva obrovsky motor s neuveritelnym vykonom a proste sa pod rovnu kapotu nevliezol
okrem toho - Zigul - vrchol ignorancie aerodynamiky...
tak tak, kapota slouží stále k zakrytí různých věcí, blatníky jsou ale už ve šrotu.Nezoufejte,o víkendu přibudou další kousky...konečně se k tomu dostanu.Napadá mne, že tam jsou i panty a třeba by se daly zkompletovat s 07čkovýma(flexa a svařewčka to doladí). Tagže kdyby Paja chtěl ty panty toš sou k dispozici:)JmJ píše:Pokud chcete specialne tvarovanou kapotu, tak drobek ma jednu, co ji prejel nakladak a tak s ni ted zakryva hromadu pisku. A pokud chcete i blatniky nevsednich tvaru, tak z tech ma Krokodyl na dvore prolezacku a moc se mu libi, ze tam stale pribyvaji nove a nove ruzne tvarovane kusy
To je ten pravy duvod... 05 kapotu davaji jenom neznabohove a kaciri, a co kapotu ze skody 120? Ta je od vyroby konstruovana na vysoke rychlosti blizici se rychlosti svetla o super sport - agresivnim vzhledu nemluve...Majo píše:hovno tomu rozumiete 07mickova kapota ma vystupok dohora, pretoze pod kapotou ukryva obrovsky motor s neuveritelnym vykonom a proste sa pod rovnu kapotu nevliezol