to LRRH: čeče asi jo, mám nějakej divnej den...
VFTS verzusMETALEX
Moderátor: Moderátoři
-
Miči
to Pája: jo možná jsem to přehnal... viděl jsem jenom jeden složenej z dílů od maďarů a bylo tam dost práce...myslím, že kdo tu má svody od maďarů tak asi tuší co myslím.. Jinak, jestli někdo z vás tuší na kolik by vyšla MTX hračka, kde to vzít dejte to sem...myslím, že nejsem sám koho to zajímá.
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Mam kompletni výfuk od maďaru, je to 100x lepší jak ta original srač ehm vyfuk Lada
Dalo by se říct že většina lidi co mají zde upravená auta, tak maji věci z Maďarska

Chatka 12 forever
. Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
-
Miči
tu ma niekto upravene autoTommel píše:Mam kompletni výfuk od maďaru, je to 100x lepší jak ta original srač ehm vyfuk LadaDalo by se říct že většina lidi co mají zde upravená auta, tak maji věci z Maďarska
![]()
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
neurazejte mi vyfuk od madara! uz ho mam skoro doma a jsem nateseny jako male decko, tak mi to nekazte 
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Určitě někdo anoMajo píše:tu ma niekto upravene auto
Chatka 12 forever
. Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.