VFTS verzusMETALEX

Moderátor: Moderátoři

Miči

Příspěvek od Miči »

to Pája: jo možná jsem to přehnal... viděl jsem jenom jeden složenej z dílů od maďarů a bylo tam dost práce...myslím, že kdo tu má svody od maďarů tak asi tuší co myslím.. Jinak, jestli někdo z vás tuší na kolik by vyšla MTX hračka, kde to vzít dejte to sem...myslím, že nejsem sám koho to zajímá.

to LRRH: čeče asi jo, mám nějakej divnej den... :oops:
Tommel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommel »

Mam kompletni výfuk od maďaru, je to 100x lepší jak ta original srač ehm vyfuk Lada :lol: Dalo by se říct že většina lidi co mají zde upravená auta, tak maji věci z Maďarska :lol: 8)
Chatka 12 forever :mrgreen: . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.

Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Miči

Příspěvek od Miči »

Už držím hubu, nebo mě tu ukamenujete
Trevor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trevor »

To mici: tu mtx hracku by si strpel mozno tak tyzden vo svojom aute a potom by odtial tak letela ze by ani kridla nepotrebovala. Uvedom si ze tie zavodne motory su dobre na relly nie na bezne jazdenie
530i
Chatka 12 4ever :mrgreen:
Expedicia Eesti 2010
Miči

Příspěvek od Miči »

to Trevor: já myslel do garáže a na srazy. Teď skládám 2105 taky jako auto pro zábavu - je to docela zajímavý, když se dneska někde objeví žigul ve stavu lepším než když sjel z výrobní linky...
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

Tommel píše:Mam kompletni výfuk od maďaru, je to 100x lepší jak ta original srač ehm vyfuk Lada :lol: Dalo by se říct že většina lidi co mají zde upravená auta, tak maji věci z Maďarska :lol: 8)
tu ma niekto upravene auto :shock:
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Atex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atex »

neurazejte mi vyfuk od madara! uz ho mam skoro doma a jsem nateseny jako male decko, tak mi to nekazte :koko:
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu

Lada 2106, 2006 - 2013 Konec

Bratrstvo Vana Tallinn
Tommel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommel »

Majo píše:tu ma niekto upravene auto :shock:
Určitě někdo ano :shock: snad :roll: :lol:
Chatka 12 forever :mrgreen: . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.

Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Odpovědět

Zpět na „Zajímavé úpravy a vylepšení“