NIVA1.6 - špatně startuje netáhne
Moderátor: Moderátoři
Re: problem s motorom...
aha.... a ta bandaska ma odvetranie? Nerobi sa v nej sanim benzinu podtlak? A presah tycky na palivovom cerpadle pri vymene tesneni bol v norme? Vymedzuje sa to hrubkou tesneni ma byt okolo 1mm(presne neviem, max tusim 1.2)....
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Nove neznamena lepsie alebo dobremaximo200 píše: atd atd takze je to tam vsetko nove...a nedavam stare pouzite veci kupujem vzdy nove kedze ich poziciavam nechcem aby mi volali ze ich to niekde nechalo
to bola rada???cii??
Re: Motor 1.6 -- špatně startuje netáhne
Ano... Já taky vyměnil půl auta za nové díly... A pak jsem honem hrabal zpátky staré...Rozdělovač,pal.membrána... A mnohé další
Lada Niva 1.7i 96 - karbec
Subaru Legacy 2.5
Subaru Legacy 2.5
Re: 1.6 - špatně startuje netáhne NIVA
Tak a mám také problém s výkonem... Respektive s distribucí paliva,teda to mi z toho vyplývá...Už dýl začala mít tendenci chcípnout při jízděl do kopce a pod plynem.Mám průhledný palivový filtr před pumpou takže je vidět co je s benzínem.Pravidelně byl na suchu-stačilo růčo zapumpovat a jelo se dál.Samozřejmě se to zhoršovalo-tak jsem se odhodlal (asi po 100té) rozebrat pal.pumpu.Dával jsem to zavinu ventilkům v hlavě čerpadla,ty byly kompletně vyměněny,při té příležitosti i membrána.Taktéž pal.filtřík.První jízda super.Druhý den ráno vše při starém...Na prd.
Vždycky byl filtřík plný benzínu,max. malá bublinka v nejvyšším bodě-ale tak měsíc před opravou a ted i po opravě je s bídou hladina v půlce,spíš pod... Po odpojení pumpy a zkoušce bezproblémů vyšpricl benzín skoro půl metru...
Napadá mě porušený přívod do pumpy,ale nic neteče,nic není cítít...
Vždycky byl filtřík plný benzínu,max. malá bublinka v nejvyšším bodě-ale tak měsíc před opravou a ted i po opravě je s bídou hladina v půlce,spíš pod... Po odpojení pumpy a zkoušce bezproblémů vyšpricl benzín skoro půl metru...
Napadá mě porušený přívod do pumpy,ale nic neteče,nic není cítít...
Subaru Legacy 2.5
Subaru Legacy 2.5
- Křečík Barbuška
Tipnul bych na malý zdvih membrány čerpadla, tedy velká mezera mezi čerpadlem a blokem, dej tenčí podložku. Filtřík dej neprůhledný .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
I to mě napadlo,navíc tyčka AC pumpy má ten konec hnaný vačkou dost opotřebený... Vemu novou,ale tak či tak by hladinu měla držet po napumpování růčo,a to taky ne-e
Zkusim tyčku a těsnění...
Zkusim tyčku a těsnění...
Subaru Legacy 2.5
Subaru Legacy 2.5