Xenony do 2101

Moderátor: Moderátoři

Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

Pája píše:Já osobně bych zkusil sehnat čirou optiku na jedničkovýho golfa a do toho dát přestavbovou sadu bixenonů. Na srazu v Bechyni to měli Pražáci v tý fialový obludě 2101. Jen si nejsem jist, jestli to byly lampy z golfa...
a ja osobne by som si rovno kupil bixenonove svetlomety na jednickoveho(alebo dvojkoveho?) golfa :finga: Tak to planujem do Nivy(v dalekej buducnosti), Niva ma totiz 2101 paraboly (akurat dobastlene naklapanie z interieru).

A do 2103/06 samozrejme E30 8-)
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
irut
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od irut »

Pája píše:Já osobně bych zkusil sehnat čirou optiku na jedničkovýho golfa a do toho dát přestavbovou sadu bixenonů. Na srazu v Bechyni to měli Pražáci v tý fialový obludě 2101. Jen si nejsem jist, jestli to byly lampy z golfa...
Na xenony se vyprdnu a narvu tam H4 asi
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little Red Riding Hood »

kua a vy se ještě furt myslíte že dát světla z golfu na 01 je tak jednoduché??.... :ANAL:
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

mas flexku? mas zvaracku? ano je to uplne easy :P :mrgreen:
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Majo, mro mě možná hej... ale počkej až si to koupi nějakej franta a pak tady bude prečet že si musí rozřezat půlku auta... :D
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

nech sa kukne ako som doriadil novu nivu a hned mu to bude menej luto :mrgreen:
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Majo píše:nech sa kukne ako som doriadil novu nivu a hned mu to bude menej luto :mrgreen:
Nie každý je ale taký extremista ako Ty. :mrgreen:
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Miichaal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miichaal »

:hello1: :twisted:

horší je že ty golfácký tam pasujou leda průměrem :roll: ...celé uchycení se musí předělat..asi to budu řešit tím že světla přemontuju do toho původního držáku ve kterejch byli klasické žigulácké světla
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

no hele ja jsem nad tim začal bádat.. prvni co jsem udělal tak to že jsem vzal hrnce a vytáhl jsem z nich všechno.. do toho zavařil obroučku z G světel... a ted se s tim piplám.. pak jsem bezdůvodně rozřezal půl auta a jsem na sranej.. :mrgreen: ještě že to mam čim svařit..
Miichaal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miichaal »

Little Red Riding Hood píše:no hele ja jsem nad tim začal bádat.. prvni co jsem udělal tak to že jsem vzal hrnce a vytáhl jsem z nich všechno.. do toho zavařil obroučku z G světel... a ted se s tim piplám.. pak jsem bezdůvodně rozřezal půl auta a jsem na sranej.. :mrgreen: ještě že to mam čim svařit..
dost drastické....podle toho co jsem nad tim bádal ja by to mělo jit zapasovat do původnich držáků i se štelováním( po patřičných úpravách)... řezani a vaření je až druhá možnost 8)
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Miichaal, ja hlavně chci docílit toho že při vyměně žárovky nebudu muset vytahovat parabolu.. i proto jsem začal krájet auto.... ještě uvidim..
Miichaal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miichaal »

Little Red Riding Hood píše:Miichaal, ja hlavně chci docílit toho že při vyměně žárovky nebudu muset vytahovat parabolu.. i proto jsem začal krájet auto.... ještě uvidim..
tak to pak jo 8)
Odpovědět

Zpět na „Zajímavé úpravy a vylepšení“