Lada 211x Návod k obsluze
Moderátor: Moderátoři
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
5ešení je jednoduché. Pokusíme se knihovnu rozdělit na nějaký dvě části. Oficiální a neoficiální. do oficiální přijdou seznamy ND a" neškodné" knihy do neoficiální ( bude zpřístupněna pouze členům LKCS) tam přijdou věci zbylé.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Zapomeň na to, až se na to přijde, tak bude kolem toho zybtečnej humbuk. Kdo ho bude chtít, tak mohu zapůjčit svůj originál.Na tom umísťování na web jsem beztak moc netrval.Patrac píše:5ešení je jednoduché. Pokusíme se knihovnu rozdělit na nějaký dvě části. Oficiální a neoficiální. do oficiální přijdou seznamy ND a" neškodné" knihy do neoficiální ( bude zpřístupněna pouze členům LKCS) tam přijdou věci zbylé.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Pro zatím vyřešewno tak že na web přijde knihovna a přístup budou mít pouze oficiální členové Ladaklubu.
Zvažujeme ještě umožnit přístup těm co přispěli s nějakou literaturou.
Zvažujeme ještě umožnit přístup těm co přispěli s nějakou literaturou.
Lada Niva M:1/8,5
Ta olejnička na kukačkách je čistě orientační.Někdy to taky kecá.Záleží jak je nakloněn motor.Signalizuje to nízkou hladinu oleje v motoru, jak psal pan Radůz.
Jinak to vypadá, že jsem o ten návod právě přišel, protože starý počítač ve kterém jsem jej měl uložen mi nečekaně shořel.Ještě se pro jistotu podívám na CDčka jestli to někde mám a dám Tii vědět.
Jinak to vypadá, že jsem o ten návod právě přišel, protože starý počítač ve kterém jsem jej měl uložen mi nečekaně shořel.Ještě se pro jistotu podívám na CDčka jestli to někde mám a dám Tii vědět.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
Noo u mě je trochu problém i s těma cdčkama, že se dostanu nejdřív v pátek do knihovny k počítači, abych to prolezl. A to ještě není jisté, jestli mě nepředběhnou nějaký děti, a vyhazovat je nechci. Nic radši neslibuji.Asi bude lepší RADŮZI pokuď to Vláďovi B ofotíš nebo naskenuješ a pošleš.
No mě třeba vůbec nejde stáhnout z toho Rapidsheru.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem kontroloval kolik je tam oleje. Je ho tam dost. Asi to zavinil opravdu ten šikmí postoj.
Skoušel jsem to stáhnou, ale nejde mi to.zelvotron píše:Ten návod je stále na tom odkazu na Rapidsheru,
Chtěl bych tam zajet se podívat, ale naprosto nevím jestli to vyjde. Adresu každopádně pošlu.Raduz píše:Jo ať dá vědět jestli jede
Jak stahovat z Rapidsharu
To vám tu mám dávat návod jak stahovat z Rapidsharu? To jsem myslel, že jste větší hackeři
Takže
1) Kliknete na ten odkaz z minulý stránky a dostanete se sem:
2) Kde kliknete na " Free user " a chvíli si počkáte:
3) Potom se vám ukáže toto, klinete na " Download " a je to:
(pozor, když budete potom chtít hned stahovat z Rapidsheru něco dalšího, tak to nepůjde - třeba počkat 15min.)
Tak a v příští lekci si povíme jak vkládat odkazy přímo na konkrétní příspěvek.
VláďaB: Při větším bočním náklonu je rozsvícení čidla oleje opravdu naprosto normální, netřeba mít strach, obvykle to zblbne i ukazatel paliva, stačí pak vypnout a zapnout zapalování na rovině a hned člověk ví na čem je.
Takže
1) Kliknete na ten odkaz z minulý stránky a dostanete se sem:
2) Kde kliknete na " Free user " a chvíli si počkáte:
3) Potom se vám ukáže toto, klinete na " Download " a je to:
(pozor, když budete potom chtít hned stahovat z Rapidsheru něco dalšího, tak to nepůjde - třeba počkat 15min.)
Tak a v příští lekci si povíme jak vkládat odkazy přímo na konkrétní příspěvek.
VláďaB: Při větším bočním náklonu je rozsvícení čidla oleje opravdu naprosto normální, netřeba mít strach, obvykle to zblbne i ukazatel paliva, stačí pak vypnout a zapnout zapalování na rovině a hned člověk ví na čem je.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.