Beruška -17 až -23 °C
Laďka -12 až 17°C
Šamáda - neměřitelná hnědá kaše!!! - tam se o chlazení bojím a Renault asi dostane zákaz jízdy

Moderátor: Moderátoři
Se vším jezdím do EKO-dvora .... ale toto spoliká kanáldmatej píše:Apropo, kam vypouštíte ten sajrajt? Mě to čeká taky
Oleje, autobaterky, starý KO díly (pokud se nevejdou do polenice), pneumatiky a pod. Aut se u mě občas prostřídá celkem dost, takže pořád je co vyhazovat.radek mb píše:A to je prosím tě co?Vašátor píše:Se vším jezdím do EKO-dvora .
Cha, poplatek za autopneu 25, autoduše 15, veloplášť 10, je pravdou, že zdarma můžeš týdně odevzdat 5 litrů oleje a pod. . Ovšem když tam naklušeš s polystyrenem, molitanem a podobnými sračkami chtěj zaplatit. Pak se nikdo nemůže divit, že za tmy odhopkám k popelnici.dmatej píše:Připomínám, berou vše zdarma
Já všechny provozní kapaliny též odevzdávám v ekodvoře. Až na jednu vyjímku a tou je právě fridex. Sice je to jeden z největších jedů, ale když ho z auta vypouštím, tak teče všudy možně, takže ho stejně nedokážu do něčeho zachytit. Proto ho, ač silně nerad, vypouštím též do kanálu.miso2087 píše:Tiež toto riešim, ale asi to vypustím rovno do kanálu, z neho to predsa putuje do čističky odpadových vôd.dmatej píše:Apropo, kam vypouštíte ten sajrajt?
Vedle výpustnýho šroubu na vodu je skutečně čidlo tlaku olejemiso2087 píše:Tak dnes som menil vodu v chladiči za nemrznúcu kapalinu a pri vyšroubuvávaní čidla teploty vody (teda aspoň som bol v tom, že je to ono) sa mi podarilo odjebať ho. Je to na spodnej časti motora hneď vedľa výpustného šroubu na vodu. Čo je to za čidlo? Na tlak oleja?