takhle to rizne a zaroven i podpali auto a to vse pri jednom, protoze nerekl jesi zakryje sedackyNemo píše:To jako to řezat v autě?Karl 2101 píše:myslim ze kdyz zakryju okno palubovku atd.. tak ze to muzu udelat flexkou ne?Proč si to nevzít někam do svěráku nebo tak?
Zkrácení řadící páky
Moderátor: Moderátoři
no nechcem mudrovat, ale co prosim Ta sa da podpalit za 5 sekund rezu? Jeden smyk a je to. Naco to rozoberat. Jedna stara deka ktora schyta napor iskier a hotovo. Platkom to budes rezat (v aute) 10 minut. Pravdaze za predpokladu, ze tam nemas tie biele chlpate potahy, ktorymi si skodovaci skrasluju pristrojovky_Saynerm_ píše:takhle to rizne a zaroven i podpali auto a to vse pri jednom, protoze nerekl jesi zakryje sedackyNemo píše:To jako to řezat v autě?Karl 2101 píše:myslim ze kdyz zakryju okno palubovku atd.. tak ze to muzu udelat flexkou ne?Proč si to nevzít někam do svěráku nebo tak?

noo technicky to podla mna nema ziaden prinos,nezbadal som,ze by sa radilo nejak extra presnejsie.skor som mal problem furt sa na tu kratku paku natahovat
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
- Miichaal
- Kontaktovat uživatele:
Jelen píše:dvě ruce a dva šroubováky, popřípadě kleště čápovky stačí. Je tam dole plastovej košíček, kterej musíš vytáhnout směrem dolu, je to debilní, ale jde to. s trochou cviku už to uděláš do minuty. Až vytáhneš ten plastík, tak tu páku vytáhneš nahoru bez problému.
jo to sem dělal... vytahoval jsem ho..a košíček se rozlítl...

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja som mal paku skratenu o 3cm ,ale este to stale bolo vela a teraz mam o 7cm je to tak akourat. Ja som to rezal rucne a , ked mas dobry list tak to prerezes za max. 5 min. Potom upratovat ten bordel co sa narobil pilenim 

Lada 2105(1300), r.v.:1984. momentalne na dlhom spanku 
Honda Civic(1500 V-TEC) r.v.:1998. seria, aspon zatial
CHATA 12 FOREVER

Honda Civic(1500 V-TEC) r.v.:1998. seria, aspon zatial
CHATA 12 FOREVER
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Co se tyce zkracovani, zkouseli jsme to jednou u Ziga a to asi o 10cm. Vyrezali jsme ten kousek a zase to svarili, ale nam zustal spravny prumer se zavitem na kulu. A pocity byli ruzne... Jinak + a - je shrnuto v predchozich prispevcich, jde to vic ztuha, kolikrat neni poznat esi to tam skocilo nebo ne, a je to dal. Vypada to cool, to je jednina vyhoda. Pri pohledu do soutezaku WRC, pokud nemaji razeni pod volantem, trci z te sekvencky taky dlouhej klacek aby byl co nejbliz volantu.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...