Zkrácení řadící páky

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Saynerm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saynerm »

Nemo píše:
Karl 2101 píše:myslim ze kdyz zakryju okno palubovku atd.. tak ze to muzu udelat flexkou ne?
To jako to řezat v autě? :shock: Proč si to nevzít někam do svěráku nebo tak? :?
takhle to rizne a zaroven i podpali auto a to vse pri jednom, protoze nerekl jesi zakryje sedacky
gogo

Příspěvek od gogo »

_Saynerm_ píše:
Nemo píše:
Karl 2101 píše:myslim ze kdyz zakryju okno palubovku atd.. tak ze to muzu udelat flexkou ne?
To jako to řezat v autě? :shock: Proč si to nevzít někam do svěráku nebo tak? :?
takhle to rizne a zaroven i podpali auto a to vse pri jednom, protoze nerekl jesi zakryje sedacky
no nechcem mudrovat, ale co prosim Ta sa da podpalit za 5 sekund rezu? Jeden smyk a je to. Naco to rozoberat. Jedna stara deka ktora schyta napor iskier a hotovo. Platkom to budes rezat (v aute) 10 minut. Pravdaze za predpokladu, ze tam nemas tie biele chlpate potahy, ktorymi si skodovaci skrasluju pristrojovky :twisted: . A zakrytie sedaciek je kurevska robota :P :P
Karl 2101
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karl 2101 »

je to složity to vytáhnout? chtel jsem to zakryt navlhčenou dekou..
Štěpán

Příspěvek od Štěpán »

Karl 2101 píše:je to složity to vytáhnout? chtel jsem to zakryt navlhčenou dekou..
Spíš to chce 4 ruce a 2 šídla nebo hodně tenký a špičatý šroubováky.
Jelen

Příspěvek od Jelen »

dvě ruce a dva šroubováky, popřípadě kleště čápovky stačí. Je tam dole plastovej košíček, kterej musíš vytáhnout směrem dolu, je to debilní, ale jde to. s trochou cviku už to uděláš do minuty :-) . Až vytáhneš ten plastík, tak tu páku vytáhneš nahoru bez problému.
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

noo technicky to podla mna nema ziaden prinos,nezbadal som,ze by sa radilo nejak extra presnejsie.skor som mal problem furt sa na tu kratku paku natahovat
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Miichaal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miichaal »

Jelen píše:dvě ruce a dva šroubováky, popřípadě kleště čápovky stačí. Je tam dole plastovej košíček, kterej musíš vytáhnout směrem dolu, je to debilní, ale jde to. s trochou cviku už to uděláš do minuty :-) . Až vytáhneš ten plastík, tak tu páku vytáhneš nahoru bez problému.

jo to sem dělal... vytahoval jsem ho..a košíček se rozlítl... :roll:
Števo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Števo »

Ja som mal paku skratenu o 3cm ,ale este to stale bolo vela a teraz mam o 7cm je to tak akourat. Ja som to rezal rucne a , ked mas dobry list tak to prerezes za max. 5 min. Potom upratovat ten bordel co sa narobil pilenim :evil:
Lada 2105(1300), r.v.:1984. momentalne na dlhom spanku :(
Honda Civic(1500 V-TEC) r.v.:1998. seria, aspon zatial

CHATA 12 FOREVER
Miichaal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miichaal »

já řezal jen o pár centimetrů...a taky ji bylo potřeba ohnout..protože při zpátečce to mlátilo do středového panelu...
Přílohy
IMG_0007.JPG
Ondra 07
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondra 07 »

Co se tyce zkracovani, zkouseli jsme to jednou u Ziga a to asi o 10cm. Vyrezali jsme ten kousek a zase to svarili, ale nam zustal spravny prumer se zavitem na kulu. A pocity byli ruzne... Jinak + a - je shrnuto v predchozich prispevcich, jde to vic ztuha, kolikrat neni poznat esi to tam skocilo nebo ne, a je to dal. Vypada to cool, to je jednina vyhoda. Pri pohledu do soutezaku WRC, pokud nemaji razeni pod volantem, trci z te sekvencky taky dlouhej klacek aby byl co nejbliz volantu.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
gogo

Příspěvek od gogo »

mayo456 píše:noo technicky to podla mna nema ziaden prinos,nezbadal som,ze by sa radilo nejak extra presnejsie.skor som mal problem furt sa na tu kratku paku natahovat
...neboj, dorasties :lol:
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

gogo:Nic nebooj ja som uz velky respektive dlhy dost (195 cm vyska to isti) 8).Mne to nevyhovuje tak celkovo noo
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
čmelák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čmelák »

to skor mali lumpi skracuju paky... :mrgreen:
Trevor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trevor »

Na miesto volovin by ste mali radsej vymysliet ako posunut plynovy pedal hlbsie pod volant aby tam mohli pohldne sediet aj dost vysoki ludia (195cm)
530i
Chatka 12 4ever :mrgreen:
Expedicia Eesti 2010
gogo

Příspěvek od gogo »

Trevor píše:Na miesto volovin by ste mali radsej vymysliet ako posunut plynovy pedal hlbsie pod volant aby tam mohli pohldne sediet aj dost vysoki ludia (195cm)
tebe nejde posunut sedacka? :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Zajímavé úpravy a vylepšení“