Sportovní vzduchový filtr
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
- Křečík Barbuška
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Ten je peknej... Toto je sportovni filtr pro ladu, vlastne konecne poradna odpoved na krtkuv dotaz. Je urcite lepsi nez seriovy, za to odpovidajici cena kolem 1400,- cena serioveho 65,- myslim, ze neni co resit... Myslim, ze kdo to nemysli s ladamotorem vazne si ho nikdy nekoupi. Podotykam ze samotny filtr na serovem motoru je asi tak platny jako pritlacne kridlo na trabanta.
Takovy ty hribky napojeny na hadicu ke karbecu, nebo SPI-cku, ktery jezdi 200 jsou fajn. Verim ze se tak da dostat do sani chladnejsi vzduch a taky napor no. U serie je to ale zase prast, jako uhod...
Takovy ty hribky napojeny na hadicu ke karbecu, nebo SPI-cku, ktery jezdi 200 jsou fajn. Verim ze se tak da dostat do sani chladnejsi vzduch a taky napor no. U serie je to ale zase prast, jako uhod...
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
- Křečík Barbuška
Určitě to dýchá lépe, nárůst výkonu je sice minimální, ale je tam , nicméně díky Greenu se mi podařilo odladit LPG, s papírákem bych si dávno "hodil mašli". Já jsem s ním spokojen, zejména když jsem jej dostal darem .Ondra 07 píše: Podotykam ze samotny filtr na serovem motoru je asi tak platny jako pritlacne kridlo na trabanta.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Dovolil bych si dát k dobru postřeh jednoho známýho. Jezdí tuším autocross (jak jsou skoro celý auta z laminátu a místo oken maj pletivo) a ve všech autech má papírový filtry, protože bavlněný prý propouští prach a na výkonu to nepřidá tolik, aby to stálo za to. Ukazoval mi například ve feldu s dvoulitrem z corrada, ve který má filtr z nějakýho kombajnu na místě spolujezdce
Nevím jak u žigula (mám sice dva, jenže vzdálenosti co jsem s nima ujel nestojí za řeč...), ale u formana se mi po občasných projížďkách po polňačkách ve filtrboxu vytvořily nehorázný nánosy hlíny
Nevím jak u žigula (mám sice dva, jenže vzdálenosti co jsem s nima ujel nestojí za řeč...), ale u formana se mi po občasných projížďkách po polňačkách ve filtrboxu vytvořily nehorázný nánosy hlíny
u zigula s bavlnenym konusem na origo filtrboxu se taky zadna zahradka ve filtrboxu nevytvariHoluboSup píše:
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
-
- Kontaktovat uživatele:
a kde potom pridas plyn to sicanie nadherne zmeny zvuk na dunivyy xDPája píše:To syčení je na tom uplně to nejlepší!!!
NZ - Lada Fans
HaWeR a Ja xD Stačí tolko členou nie?? xD a komu nie nech sa ide ...
PS: biela lada 04 KN znacka a ten napis hore a prefrcal som okolo TAK TO SOM BOL JA JA A MOJA GENOCIDA XD
HaWeR a Ja xD Stačí tolko členou nie?? xD a komu nie nech sa ide ...
PS: biela lada 04 KN znacka a ten napis hore a prefrcal som okolo TAK TO SOM BOL JA JA A MOJA GENOCIDA XD
A vypadá to jak pěst na oko .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Hned po nasazení Lenina jsem pocítil brutální nárůst výkonu a táhne líp odspoda Jinak ale pravda, je to pod kapotou, tak jakýpa copa
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška