Tablety do benzínu

Moderátor: Moderátoři

Kewin
Kontaktovat uživatele:

Tablety do benzínu

Příspěvek od Kewin »

Drobek81 píše::idea: zkus to dat sousedovi do nadrze a pozoruj vysledek... :lol:
Ale kazdopadne sem zvedavej kolik lidi se chytne...kolik takova pilulka kostuje a o kolik to palivo "nabobtna"?

také bych to zkusil šoupnout sousedovy do auta :D aspon bych viděl jak to funguje :D
gogo

Příspěvek od gogo »

sa divim, ze niekto minimalne technicky zdatny o takom niecom vobec uvazuje. este tak osemdesiatrocna babka fungujuca na telenovelach a medzitym reklamami a telesopmi keby mi to hovori tak sa nad tym pousmejem. cukor do nadrze :!: :twisted: :lol: :lol:
JmJ

Příspěvek od JmJ »

Teepee píše: ten Gunter, nebo jak se jmenuje ten německej teleshopper.
myslis Horsta? :lol:
VAZ 2104 1.3 1989
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Myslím, že mluvíte o tomto. Dostalo se mi to darem od jednodoho člověka co se živí autodopravou, frkl to do Tranzita a pěje samou chválu, prý mu to jezdí podstatně dravěji. Dostal jsem k tomu ještě nějaký papír kde se píše o nějakých božských účincích jakýchsi blíže nespecifikovaných katalytických reakcí :mrgreen: . Vzhledem k tomu, že aplikace vyžaduje plnou nádrž tak experiment aplikace odkládám na dobu mimovánoční neb mě totálně vysála investice do dárečků. Ale vím ještě o jednom jedinci co si to pravděpodobně frkne do Toleda, takže potom poreferuji jak dopadne jeho "dáreček k vánocům" jen, aby si pak nenadělil únorový výbrus :lol: . Každopádně se tablety nebojím, neb mám dva palivové filtry a ty ji zcela jistě zastaví.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Malda

Příspěvek od Malda »

Koko Loko píše:prý mu to jezdí podstatně dravěji
Tak to bych rek, ze to je spis ovlivneny mirou pritlaceni plynovyho pedalu k zemi. Spis to funguje jako to placebo, jak nekdo psal. Da si to tam, vyzkousi tomu slapat na krk a pak se divi, ze mu to jede, protoze predtim jezdil lazo plazo ... :)
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Křečík Barbuška

Ten člověk mi tvrdil, že šlapal tak jak byl zvyklý, ale to je celkem nedůležité, neb mě zajímá spíše má osobní zkušenost. Každopádně je můj postoj vůči tabletce skeptický, až nedůvěřivý.
Myso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myso »

po zhliadnuti tejto animacie http://myffi.biz/Flash/fuel_movie.html boli premazane vsetky sektory mojho mozgu, a uz viac nechcem byt luser sediaci doma, pretoze palivo je drahe, ja chcem byt sucastou stastnej rodiny s krasnym psom, majucej peniaze for LIFE!!! IDEM DO TOHO!

p.s.: ako to narvem do LPGovej nadrze???
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...

Příspěvek od Jenny »

[quote="Koko Loko"]Myslím, že mluvíte o tomto. Dostalo se mi to darem od jednodoho člověka co se živí autodopravou, frkl to do Tranzita a pěje samou chválu, prý mu to jezdí podstatně dravěji.

Ano, to je ten předmět našeho zájmu... Bylo mi řečeno, že při prvním tankování mám vzít celou nádrž a z toho si nechat trochu odlito v kanystru, kde si mám nechat rozpustit 1 tabletu. Pak to šoupnout do nádrže. Při příštím tankování dávat 1/2 tablety na plnou nádrž.

No fakt mě to nepřesvědčilo...
Křečík Barbuška

Myso píše:p.s.: ako to narvem do LPGovej nadrze???
Neboj, jak píší, "po delší době výzkumů jsme konečně dosáhli tabletkové formy". Když trochu zaberou určitě vyvinou i plynnou formu. :mrgreen:
Jenny

Příspěvek od Jenny »

no ta reklama je opravdu přesvědčující... Tak jsem si vzpomněla na Herbalife. Taky MLM marketing, stejně jako u této novinky, "kterou přece musí mít každý". Nevypadaly některé ty produkty barevně podobně? Herbalife už nejde na odbyt, tak to začali lisovat do tabletek... A že zrovna Američani si mají co stěžovat na drahý benzín...
FOMA

Příspěvek od FOMA »

No,já tomu taky jaksi nevěřím,poněvadž mně to připomíná v době cca12 let zpátky ,,Zázračný prášek"na prodloužení životnosti baterie(např.mečta kterou používali ůdajně i RU ponorky) apd.Popř.různá aditiva do olejů atd..
Můj závěr je:nijak nepomohou,ale taky neuškodí..
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

a co je to za úsporu,když ušetřim litr benzinu,ale 80 korun dám za tabletu??? :|
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
JmJ

Příspěvek od JmJ »

radek mb píše:a co je to za úsporu,když ušetřim litr benzinu,ale 80 korun dám za tabletu??? :|
ty tomu vubec nerozumis :lol: :wink:
VAZ 2104 1.3 1989
Myso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myso »

radek mb píše:a co je to za úsporu,když ušetřim litr benzinu,ale 80 korun dám za tabletu??? :|
no toto bolo prve co ma napadlo :) ale vravim ta animacia mi vymazala mozog :) asi to zacnem rovno distribuovat...
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...

Příspěvek od Ján Píš »

jasne aj kamarat zral guaranu ties to tak vypadalo ale pisomky s matyky som mu robyl ja je to blbost nabudecu pridu s benzinom v prasku a akplikovat ho budeme cez vyfuk
Odpovědět

Zpět na „Zajímavé úpravy a vylepšení“