Pasy vzadu
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Přípravau na pásy mělo všechno z výroby, už i 2101.....
a Lada 2105 1988 pásy vzadu neměla
a Lada 2105 1988 pásy vzadu neměla
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
- Kontaktovat uživatele:
Nepřikazují výrobci výměnu použitých pásů po autonehodě? Teda těch v tu chvilku použitých.Nemo píše:A s nákupem nových - klid. Do 2102 jsem dozadu dával samonavijáky z favouše, a do 04ky z felcky. Kupoval jsem je na vrakáčích po 100,-
Lada 2105 - po dvaceti letech služby jí došel dech
Renault Megane II - kombi
Renault Megane II - kombi
Nevím, možná,ale moc bych to nepitval. Když pás je vizuálně, nebo funkčně poškozený, tak je samosebou výměna potřebná. ....když takovou věc kupuju, beru jen bezvadné, tj, jako nové.tek píše:Nepřikazují výrobci výměnu použitých pásů po autonehodě? Teda těch v tu chvilku použitých.
Horší je, že když jsem měnil na 04 levý zadní pás, vyrval jsem zarezlý šroub i s kusem podběhu , a hned bylo co dělat další dvě hodiny
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
Tak to potom docela nastveNemo píše:Horší je, že když jsem měnil na 04 levý zadní pás, vyrval jsem zarezlý šroub i s kusem podběhu , a hned bylo co dělat další dvě hodiny
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
nenajdem lebo uz ich odo mna niekto pytal a zistil som, ze som ich asi vyhodil
ja sa drzim hesla, co tam neni za to neplatim pokutu, lebo nikto sa mi tam nechcel zapinat a cajti prudili najhorsie bude ked tam budem montovat detsku autosedacku, co sa, dufam, tak skoro nestane
ja sa drzim hesla, co tam neni za to neplatim pokutu, lebo nikto sa mi tam nechcel zapinat a cajti prudili najhorsie bude ked tam budem montovat detsku autosedacku, co sa, dufam, tak skoro nestane
Naposledy upravil(a) Majo dne čtv zář 14, 2006 08:10, celkem upraveno 1 x.
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
-
- Kontaktovat uživatele:
souhlas, pripravu na pasy maj vsechny Lady bo v jinych zemich byly jine predpisy nez u nas...dokonce i moje 21023ka mela v zadu pasy a to byl rok cca 80+- a to diky tomu ze byla z Rakouska...u nas takovej predpis neexistoval.V jinych zemich je vsechno driv...stejne tak predpis na katalyzator a podobne zhovadilosti...