ja som dlhodobo vysledoval na 1500 vke spotrebu lpg v rozpati 10-11 litrov. tazko povedat, ci mesto-mimo mesta, moc velky rozdiel v tom neni, pokial sa nejazdia denne vyslovene 100 km dlhe trasy. Pri maximalnej snahe o vyskusanie uspory, t.zn. slusna plynula jazda, bohatos zmesi obmedzena, ale pod 9 litrov som sa nedostal, tak to nema vyznam skrtit. Zas ked mi to vylezie nad 12 litrov, tak uz to riesim, ale dlhodobo pocitam tych 10 litrov. A aj sa to dobre rata.

Navyse nemam rad, ked je to lenive, tym padom spotreba ide trochu stranou. Navyse zigul ma rad otacky
PS: skusal som ozaj vselico, preto na 1500vke ma nikto nepresvedci, ze sa da pod 8 litrov

plynu, u 1300 beriem tych 7 litrov ze sa da dosiahnut pri citlivej nohe. menej asi nie. samozrejme cesta 600 km po dialnici na dovolenku priem rychlostou 90 sa neda brat ako smerodajny ukazovatel. aj to som skusil, a spotreba bola 6,82 ale na benzin. Vtedy som mal mooooc vydareny motor, a ta 21061 si brala v priemere 7,5 litra benzinu. (v nej som nemal este plyn ani 5-kvalt, a ona ma vlastne presvedcila a priviedla k tejto znacke, cest jej pamiatke)