motor 1.7i do 2106?
Moderátor: Moderátoři
Asi napíšu to co tu už psali jiní. Ale já jsem byl co se týče zástavby motoru 1700 (snad)první. Jednalo se o motor z Nivy a dával jsem ho do 2103. Takže na motor je třeba osadit z karburátorové verze rozdělovač a benzinové čerpadlo, dále dát sání a karburátor , výfukové potrubí nevím neměl jsem ho k tomu. A je potřeba vyměnit vanu a olejové čerpadlo, protože Niva ho má jiné. Dále je třeba vyměnit na hlavě vývod na topení, ten je taky jiný. A pak už to lítá jako ďas. A je trošku problém s nastavením předstihu, protože to pořád zvoní, tak jsem trošku zkrátil regulaci a je po problému.
Ford Sierra 2.9i V6 Manuál Ghia - 150 koní a jede to šíleně, jak jinak než na LPG
ja by som an to urcite daval karburator lebo karburator lepsie reaguje na plyn.pocitacu
trosku trva kym si uvedomi ze nie je stlaceny plyn
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
patriť,
- Pavel04
- Kontaktovat uživatele:
No nic o tom nevim, ale dost pochybuju ze reakcni doba bude vetsi nez paqr milisekund... To by uz bylo fakt moc, kdyby to nereagovalo na pedaly...mayo456 píše:ja by som an to urcite daval karburator lebo karburator lepsie reaguje na plyn.pocitacu
Vaz 2107 no engine - 0g CO2
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslim že je to blbost jezdim i s autama který jsou "ička" a jako nějakou prodlevu v plynu tedy nepociťuju Jinak k tematu taky bych to řešil vyměnou vstřikování za karbecPavel04 píše:No nic o tom nevim, ale dost pochybuju ze reakcni doba bude vetsi nez paqr milisekund... To by uz bylo fakt moc, kdyby to nereagovalo na pedaly...mayo456 píše:ja by som an to urcite daval karburator lebo karburator lepsie reaguje na plyn.pocitacu
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
ja som raz isiel v rapide 135 a pred tym sme mali feldu 136 lxi a ta rapida isla lepsie za plynom.Mal som pocit ze ide ovela lepsie ako felda a to sme v nej boli styria.A icka maju tah to je jasnee bez debaty ale ja na Corse ked uberem plyn tak torku trva kym uplne prestane vstrekovat palivo
Minule mi povedala jedna milá pani,
patriť,
patriť,
Ano, pasuje na to unifikovaná hlava s označením 21011.Ján Píš píše:zdravym taktiez som blyzko pred transplantaciou 1,7 do 2103 s karbom a rozdelovaco kupil som blok ale bez hlavy prosim potvrdte my ze pasuje na to ktora kolvek hlava od 2101 2102 2103 2106 proste s retazovym rozvodom
Ford Sierra 2.9i V6 Manuál Ghia - 150 koní a jede to šíleně, jak jinak než na LPG