preco neoprasit 9 rokov staru temu, ze?
Vcera sa mi po druhykrat na stejnom aute(zelena niva) stalo, ze v peknom teplom pocasi pri pokludnej jazde odisiel rezistor v palci rozdelovaca. Kedze to bolo 5km od domu a mne sa nechcelo peso po slnku, vytrhol som kusok bezprizorneho kablika, co sa povaloval v motorovom priestore a odpor som s nim premostil. Nenatocilo to ani nahodou, ani po opatovnych pokusoch - kontrole premostenia. Takze som sa pekne presiel peso domov, sused ma hodil naspat, zalozil som druhy palec a odfrcal domov... Zapalovanie je seriove, kladivkovy rozdelovac, originalna inducka s velkym odporom, ruzove, neodrusene kable a L14YC taktiez neodrusene, vsetko v perfektnom stave... Ked sa to stalo prvykrat, boli sme pri tom hadam 10ti, tiez sme to premostili a tiez to nepomohlo, az nas to zneistilo, ci je vadny skutocne palec...
Nedavno mi odisiel palec aj na inom aute(2104), bezkontaktne zapalovanie Bosch, cievka z favorita, uhlikove kable, odrusene viackontakne sviecky NGK. Premostenie drotikom nepomohlo, bez ohladu na pocet pouzitych drotikov.
Tak by ma zaujimalo, ci to niekomu aj naozaj s tym premostenym palcom v zivote fungovalo a preco to mne nikdy nejde, ked je to vlastne taka uzasna uprava....
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4