My (tři) máme seanci ve čtvrtek

Moderátor: Moderátoři
ja sa zrejme pridam, mam tam este vsetku hrdzu po krutej zime, auto neumyte a nepovysavane...neni cas, ani podmienky...zasrane pocasie a rozkopana ulica pred barakom!!!dmatej píše:Jéé, to zase jenom já pojedu ála "cikánský vůz"?

Aspoň interiér už mám zkrku,ale teď mi pořád něco chrastí v palubce,jsem z toho už na prášky,
 Aspoň interiér už mám zkrku,ale teď mi pořád něco chrastí v palubce,jsem z toho už na prášky,  (snad to bude ten mizerný kohout topení,jinak už nevím
 (snad to bude ten mizerný kohout topení,jinak už nevím  ...),rozbil se mi kazeťák,a k tomu se mi,a to absolutně nechápu proč,v rychlostech cca 65-85 km/h děsně třese volant(vlastně i se sloupkem volantu) nahoru dolů
 ...),rozbil se mi kazeťák,a k tomu se mi,a to absolutně nechápu proč,v rychlostech cca 65-85 km/h děsně třese volant(vlastně i se sloupkem volantu) nahoru dolů  ...Mám z toho celkem vztek i obavy...a zase začaly téct spojkové válce víc než je standard,čili jsem pod pedál hodil větší hadr
 ...Mám z toho celkem vztek i obavy...a zase začaly téct spojkové válce víc než je standard,čili jsem pod pedál hodil větší hadr  ...Je to radost,ještě tak dva měsíce to musí vydržet,do prázdnin...
 ...Je to radost,ještě tak dva měsíce to musí vydržet,do prázdnin...
dmatej píše:Jéé, to zase jenom já pojedu ála "cikánský vůz"?

tak přeci jen ho necháš doma to je škodaSalWador píše:To ze auto v patek pred odjezdem umeju a lehce prelestim, budu povazovat za uspech. Vsichni sme na tom stejne. V boji s kotozi budu pokracovat v lete.
O SediWakoj ani nemluve, ten zustane doma.

Copak není? Akorát ta údržba přišla pozdědmatej píše:...Mimochodem žluťák je mimořádně fotogenickej, já si dycky myslel, že je to pěkně udržovaný auto...
 .
 . Ale obavam se že ho stejně zašpinim od bahna protože jedu ještě před tím na chatu
  Ale obavam se že ho stejně zašpinim od bahna protože jedu ještě před tím na chatu  
 . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
  . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.