Kontrolka oleje po nastartování
Moderátor: Moderátoři
- sickwokmove
Re: Kontrolka oleje po nastartování
ahoj, to som pisal ako prvy predpoklad ktory sa nepotvrdil. Aj po vymene kontrolka pipla.(nikdy nezostavala zapnuta, iba pipla a ihned zmizla) Po vymene oleja a zabezpeceni, ze olejovy filter je naozaj znacky bosch problem nateraz prestal. Moj predpoklad je, ze islo o kontaminovany olej a pripadne pouzitie lacneho filtra oleja servisom... zial neviem potvrdit aky tam bol predtym. Uvidime co sa bude diat dalej...
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Olej kontaminovaný, nebo padělaný, nebo možná jen nepovedený, i to se může stát, viz: viewtopic.php?p=510474#p510474
V případě zájmu, mám ještě jedno to balení v garáži. Nejen, že je to olej na prd, ale teď už bude i po obvyklé trvanlivosti (pět let uteklo jak nic).
V případě zájmu, mám ještě jedno to balení v garáži. Nejen, že je to olej na prd, ale teď už bude i po obvyklé trvanlivosti (pět let uteklo jak nic).
Bílý LADA a okřídlená spol.
- sickwokmove
Tak toto nemam ani ako preverit, nalievaju mi do auta udajne Total Quartz 2000. Ako je stary nemam sancu zistit a ani to ci to bol spodok suda...s ohladom na to, ze moj najazd je velmi specificky (mesto alebo dialnica) by som sa kontaminacii vobec necudoval, do prace to mam 14.8km co znamena, ze sa motor ledva zohreje a uz ho vypinam...na dialnici ide dlhodobo zas v rychlosti cca 130km/h a talianske pripajace su kratke takze tomu treba dupnut a 2,3 potiahnut do maximalnych otacok...skusim do servisu nosit vlastny bosch filter a uvidime ci sa to este niekedy ukaze...
https://www.drive2.ru/l/698141781077792348/
Moze to byt aj horsie
Moze to byt aj horsie