Co se týče mé kandidatury na předsedu, pravdou je že se do toho moc nehrnu. Svých starostí mám hodně a času málo. Na druhou stranu, Ladám se věnuji od roku 2000, kdy jsem jako třetí člověk v ČR založil na toto téma webovky. Mini ladasraz jsem dělal ještě před vznikem Ladafora. Když dával Pátrač dohromady občanské sdružení, podepisoval jsem to také (nebo nakonec ne, protože už to nebylo třeba?? Ted si jist nejsem), celou dobu se Ladám a klubu snažím věnovat, načež mne nynější situace poklesu členů celkem trápí. Pátrač v klubu odvedl velký kus práce, nebýt jeho, těžko bychom se dostali k organizaci mezinárodních srazů a občanské sdružení bychom také rozhodně nebyli. Zůstali bychom obyčejným klubem, který by touto dobou už možná ani neexistoval. Jenže měli bychom se zase posunout trošku dál. Radek klub dobře nasměroval, máme stabilní základnu a vše jede setrvačností relativně v pohodě. Ovšem forum začíná díky sociálním sítím lehce umírat, témata jsou z velké části vyčerpána a moc se nám nedaří lákat nové členy. Stará základna se pomalu zmenšuje a nových příchozích moc není. Přijde mi to škoda. Lidí s Lada veterány je spousta, nových Lad také jezdí relativně hodně (oproti těm co jsou na foru), bylo by fajn je přilákat. Zkouškou bude letošní podzimní Ladasraz. Ale abych to shrnul, najde-li se jiný adept s Lada srdcem a většími časovými možnosti, volte jeho