Po tom vybruse uz bude mat objem 1.7Cory píše:Ten motor by aj tak siel na vybrus

Moderátor: Moderátoři
Po tom vybruse uz bude mat objem 1.7Cory píše:Ten motor by aj tak siel na vybrus
1,9sickwokmove píše:Po tom vybruse uz bude mat objem 1.7Cory píše:Ten motor by aj tak siel na vybrus![]()
![]()
Prvá známa Vesta sedan cross už je na SK.Georgius píše:Uvažuju o těch plastových cross detailechCory píše:Mam zaujem o motor.sickwokmove píše:Akoze gratulujem, ale obdivujem vasu doveru v tohto vyrobcu. Ja to auto planujem po prvej buracke hodit do hnoja a nie ho opravovat...![]()
Prosím Vašátora o zřízení provizorního hnojiště na obíračku
To je ako nealko pivo. Chýba tam to brm brm...sickwokmove píše:Ja mam radost z jazdy aj bez uprav.
Uprimne 1.6tka nie je motor ktory stoji za nejaku upravu... Vykon nedosiahne ani 100kw a krutak 150nm je taktiez prakticky smiesny...Ina vec by to bola s nejakym 2.0-2.5 litrovym kde by sme mali na zaciatku 140kw pri 4500 a 250nm od 3500... tam by som sa s tym hral aj ja...ale tu...Duko píše:To je ako nealko pivo. Chýba tam to brm brm...sickwokmove píše:Ja mam radost z jazdy aj bez uprav.