https://www.autorevue.cz/zakaz-jizdy-ka ... o-snemovny
Moderátor: Moderátoři
No - to jsem si myslel taky. Ale byl jsem přímo tady na foru (hledat to nebudu) vyveden z omylu. Pokud má výrobce (příkladně Agados) na vozíku jinou rychlost (třeba 100 nebo 130), potom má na tuto rychlost sjednanou výjimku a může na silnici/dálnici jet i výše než zákonem povolených 80. L.Marek píše:...s vozíkem jsi jízdní souprava a dle vyhlášky smíš maximálně 80, ...
O tom dost pochybuju. Osmdesát a dost.Luděk Musil píše: ...pokud má výrobce ... na vozíku jinou rychlost (třeba 100 nebo 130), potom má na tuto rychlost sjednanou výjimku a může na silnici/dálnici jet i výše než zákonem povolených 80....
Hoši - donutili jste mě hledat:Jimmi píše:O tom dost pochybuju. Osmdesát a dost.Luděk Musil píše: ...pokud má výrobce ... na vozíku jinou rychlost (třeba 100 nebo 130), potom má na tuto rychlost sjednanou výjimku a může na silnici/dálnici jet i výše než zákonem povolených 80....
... přessousedovi taky, jednoduchá oj a 5 q písku. Naštěstí to bylo na velmi málo frekventované cestě. Ta oj byla zaražená až po korbu v hlíněJimmi píše:... kdysi odpojil prázdný vozík v padesátikilometrové rychlosti ...
To je přeci rychlejší a levnějšíLuděk Musil píše:... fyzickém či materiálním problému dálnice, který se naši slavní politici snaží vyřešit změnou zákonaJimmi píše:... kdysi odpojil prázdný vozík v padesátikilometrové rychlosti ...![]()
To opravovat nebudem - dejte tam ceduli nerovnost vozovky ... ajetovalda1971 píše:... kdyby dali na všechny nájezdy zákazy vjezdu mot.vozidlům ...