Tak už viem ako sa nuluje spotreba. Najprv treba dlho podržať šípku hore, Rozbliká sa počítadlo denných kilometrov, potom raz krátko, zjaví sa tam nejaký nápis ktorý končí on ten treba prepnúť na of a je hotovo.

Moderátor: Moderátoři
Prihlasenie stalo 66 eurDuko píše:Neviem, ešte mi neposlali TP, tak som zatiaľ na prenoskách.
michael1983 píše:Duko dnes som asi zahliadol tvoje auto v Martine pri súkromnom pivovareAlebo to bola tvoja dvojicka? Mala BL značku
Viac som nestihol lebo z toľkej radosti ze som zahliadol prvú vestu sw cross na ceste v Martine som skoro nabúral
Aj som chcel ale leteli sme do Vrútok s malým pozerať parné vláčiky lebo sa strašne tešilDobre si videl
Bol som tam na fotovačke a stál som na druhej strane cesty za koľajami. Mal si sa staviť mohol si sa povoziť. Až dnes som prišiel domov.
Aj som chcel ale leteli sme do Vrútok s malým pozerať parné vláčiky lebo sa strašne tešilmichael1983 píše:
Ktoré? Tie čo sú na aute, alebo alternatívy?Dusan píše:Tie kolesa v technicaku moze niekto postnut? Alebo rovno foto z technicaku. Dik