Líp jak Albert bych to nenapsal,takže taky takHurikán píše:Blahopreju ke koupi noveho vazidla s plachetnici ve znaku a preju mnoho stastnych kilometru bez poruch a problemu.

Moderátor: Moderátoři
Líp jak Albert bych to nenapsal,takže taky takHurikán píše:Blahopreju ke koupi noveho vazidla s plachetnici ve znaku a preju mnoho stastnych kilometru bez poruch a problemu.
Tak jako Ladaking by měl reprezentovat vždy nejnovějším modelemradek mb píše:Tak gratulace. V Hradišti budeš za hvězdu. Nechť slouží dobře.
HmmVeteranista píše:..., proč jsi vybral Grantu a ne Kalinu?
S tím se nedá než souhlasitVeteranista píše:Kalina mě totiž přijde jako více Lada. Granta je více poDaciovaná se mi zdá, ...
Ano, vylepšení jsou plánována. Na rozdíl od Kraese (?), který ještě auto nemá, seznam vylepšení ano, já jsem si prozatím napsal na kousek papírku asi 3 věci, který bych chtěl doplnit/změnit. Pravda - ten nástřik dutin tam není, připíšu si jej. Tedy asi si to začnu psát, protože to mám zatím jen v hlavě ... a mohl bych přece jen na něco zapomenout, jsem již starší, takže špatně vidím, špatně slyším, necítím a houby si pamatujuVeteranista píše:Jsou plánované nějaké vylepšení?