Stránka 2 z 4

Re: Pekařov 2015

Napsal: stř led 14, 2015 21:19
od Luděk Musil
A já se taky těšil ... . L.

Re: Pekařov 2015

Napsal: stř led 14, 2015 21:35
od Kopr
No jiste ,Bára musí jet přece :shock:

Re: Pekařov 2015

Napsal: stř led 14, 2015 22:13
od Drobek81
at jede, nebo vyjdem do ulic...

Re: Pekařov 2015

Napsal: stř led 14, 2015 22:21
od Jelen
Mám takovej nejasnej pocit, že můžem vycházet kam chcem a bude to hovňajs platný.

Re: Pekařov 2015

Napsal: čtv led 15, 2015 07:44
od Patrac
panebože s váma je domluva...

Re: Pekařov 2015

Napsal: pát led 16, 2015 14:56
od Patrac
hele tak mám možnost tak jako v loni tataráček. Vzhledem k tomu že se tu vyměnilo vedení dodavatelský firmy je cena za tatarák místo 220kč 500kč/kg Kuchař je stejný takže kvalita bude zaručená tak jako v loni.
Pokud by jste měli zájem tak dejte vědět objednám, ale už to nebudu hradit komplet ze svýho takže každej kdo má zájem by si tak nějak uhradil svoje :) je trochu rozdíl zatáhnout 400 a nebo defakto litr...

Re: Pekařov 2015

Napsal: pát led 16, 2015 15:34
od dusin
Klidně se připojím finačně i konzumačně.

Re: Pekařov 2015

Napsal: pát led 16, 2015 16:05
od Jelen
Hmmmmmmm tataráček... Jdu do toho ;-) domluvíme se po FB a kdyžtak ti sešlu nějaký děngy předem.

Re: Pekařov 2015

Napsal: pát led 16, 2015 16:50
od JmJ

Re: Pekařov 2015

Napsal: pát led 16, 2015 16:55
od Jelen
To jsem měl přesně na mysli ;-) :-D

Re: Pekařov 2015

Napsal: sob led 17, 2015 08:19
od Patrac
posledně jsem bral dvě kila. tak letos kilo a půl? je nas míň. nebo jak myslíte?

Re: Pekařov 2015

Napsal: sob led 17, 2015 08:37
od dusin
Klidně.Tom by mohlo stačit.Chceš nějaký děngy předem?Nebo se srovnáme na místě?

Re: Pekařov 2015

Napsal: sob led 17, 2015 14:17
od Kopr
Já taky něco přidám ,tataráček musí bejt :wink:

Re: Pekařov 2015

Napsal: sob led 17, 2015 15:21
od Patrac
ok. vezmu kilo a půl a vyresime to na miste

Re: Pekařov 2015

Napsal: sob led 17, 2015 17:58
od JmJ
Patrac píše:ok. vezmu kilo a půl a vyresime to na miste
To bud malo...

nevim jak kdo z vas, ale 300g na osobu je dobry zaklad, ne? Ja jen aby vam nechybelo ;-)