![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
přibrzdují přední brzdy
Moderátor: Moderátoři
Re: přibrzdují přední brzdy
nuz,tak potom by som skutocne vymenil HBV ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Mně je jasné, že to bude asi dělat tohleto. Chtěl jsem se jen zeptat jestli to je vůbec možné aby to dělal HBV. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ale díky za rady
ale díky za rady
teoreticky je mozne vsetko
Napr, ak su gumicky v hlavnom valci "zpuchrele", tlakom pedala ich pretlacis = auto brzdi, ale naspat uz nie je vyvijany taky velky tlak a tak sa vracia pomaly alebo vobec = auto neodbrzduje. Vlastne rovnako ako to byva u tych pracovnych pri kolesach. Sice sa mi take cosi este neprihodilo, ale len kvoli tomu to nevylucujem. ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
No, takže postup bude následující. Rozeberu HBV a budu jednat dál ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)