Pripadne neni tam kemp treba u jineho blizkeho tajchu? Na vylet na otocku bych bral neco blizkeho

Moderátor: Moderátoři
ja som tam teda nebol 3 roky, ale pred troma rokami to tam vsetko bolo v troskach, neaky bojaschopny hotel tam bol ale neaky vyslovene kemp to tam davno neni /neboloJmJ píše:U pocuvadla byval kem i rekreacni zarizeni s chatkama atd. Navsteva hornickeho muzea a vysla na sitno jsou jasna vec![]()
Pripadne neni tam kemp treba u jineho blizkeho tajchu? Na vylet na otocku bych bral neco blizkeho
Takže jedem a FertigCory píše:Topenie zabezpecime
Klidně budu srát na schellce (pole,neb křovíger007 píše:chcelo by to zistit ako to tam funguje / nefunguje, zatial je hlasovanie otvorene tak uvidime ako to vide, mozno by som sa tam aj zastavil pozret ako to tam vypada, najblizsie z nas to ma ujo Majo, no hovorim mi sme tam stanovali tak na divoko, stejne predpokladam ze na taky zraz pride akurat ladaklub Ultras a tym by nevadilo srat do krikov, koneckoncov centrala by neaka bola, vycap je klubovy tak potom co !
tak NM by som zabezpecil, mozno aj triumfalny prijazd na namestie keby prislo dost vozidiel, šíravu by vyhodnari zabezpecili si myslim, no a mara by sa musela maximalne vytelefonovat, ale ta stejne nema ziadny hlas :_D
Urob mi radost a hlasuj pre tů nej variantu ....Majo píše:Pre mna je Zelena Voda dost taka rusna, to Pocuvadlo by bolo take intimco. Vsak "nadivoko" ma svoje kuzlo. Akurat je pravda, ze tam kde sme boli by voslo max 10 aut. Ale keby som tam v piatok pokosil a zazeral, tak by sme mali mega sukromny priestor.
No, Janka ma zajtra statnice, neviemkedy este promocie a potom tam mozme skocit a overit to nazivo, pripadne nafotit.
mimochodom, ja som nehlasoval, nechavam si hlas, keby bolo treba rozhodnut, je mi to totiz jedno