Prej podchlazený, dyť sud stál v místnosti, kde se topilo! No a jinak by to samozřejmě záviselo na časových dispozicích.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
...když už se musí bourat a není pro ně problém nechat aspoň jeden hangár jako kulturní památku, mohli zachovat ještě řídicí věž a stanici hasičů, takové symboly letiště. Přitom jsou to malé objekty které v areálu nezabírají místo.
2101 (1976)
21044 (1999)
2101 (1975)
21044 (1996)
vozík domácí výroby (1984)
MAZ-8114 přívěs (1986)
ЗиЛ-131 (1977)
УАЗ-3151 (1986)
No to je Kocourkov, chtějí tam nechat letiště ale všechno jim zbouraj.
Dyť ty hangáry by krásně využili pro letedla řídící věž na řízení a hasičárnu třeba na dilnu nebo garáž.
Mě by zajímalo, co a kdo za tím opravdu vězí. Pokud něco má stát 200 milionů (demolice), tak to není částka, kterou by v dnešní době někdo vytřepal z rukávu jen tak aby měli lidi radost, že zmizí nějaké zarostlé ruiny, které jsou beztak většině národa putna.
Nevim, nekde jsem cetl, ze tim vytezi ten nejkvalitnejsi sterk, co je pod drahou. A asi se nekomu hodi ty prostory. Nicmene jsem tam byl v sobotu a bylo to celkem nic moc. Pres panelaky jsou prehozeny takovy ty zeleny site, co se pouzivaj na stavbach, na letiste uz se pomalu dostat neda a vsude je to samej sekuritak a pes. Je to desne hlidany. Celkove jsem byl zklaman, pamatuju si to tam jinak a tohle je uz jen slabej odvar.