Hele Koprovka - to su zvědavé, jak se rozpůlíšKopr píše:Se mnou taky počítejteto bych si nenechal ujít .........

V tento moment si Ti tak trošku začaly křížit dvě Lada akce: Pekařov x Choceň (JZD mjr. Krylova). L.
Moderátor: Moderátoři
Hele Koprovka - to su zvědavé, jak se rozpůlíšKopr píše:Se mnou taky počítejteto bych si nenechal ujít .........
Radku, já vímPatrac píše:Vašku ty patříš mezi zvané každý rok.
Sákryš,já si automaticky nevšiml ,já myslil že je to jako vždy v březnu noLuděk Musil píše:Hele Koprovka - to su zvědavé, jak se rozpůlíšKopr píše:Se mnou taky počítejteto bych si nenechal ujít .........
.
V tento moment si Ti tak trošku začaly křížit dvě Lada akce: Pekařov x Choceň (JZD mjr. Krylova). L.
Já mám z práce vždycky radost ... když to někdo zaplatíPatrac píše:Hele na jaro mám pro tebe práci. Výměna čela podčela přední blatníky a asi prahy na jedný 07
Máš radost?
To mi asi uniklo, srdečně BLAHOPŘEJI!radek mb píše:Jelikož naše rodina nečítá tři, ale už čtyři členy...
Pokudím se mu to večer sdělitPatrac píše:přibal Jelena s novou Jelenicí
On o tom ví. souhlasí. Jen si prej musí přehodit službu na věžidusin píše:Pokudím se mu to večer sdělitPatrac píše:přibal Jelena s novou Jelenicí