Nefunkční aktualizace Windows XP
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
Re: Nefunkční aktualizace Windows XP
V klidu, nejrozhasenejsi stroje jsou "klientu"
. Zasadni bude do toho dostat zpatky tu zmizlou sluzbu BITS, pak to poslape.

Lada Granta Liftback 1,6 16V platinum - téměř normální auto
Lada Granta Liftback 1,6 16V bílá - necháme se překvapit
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Cesky se to menuje nejak "sluzba inteligentniho prenosu na pozadi". Nic takoveho tam nemas?
VAZ 2104 1.3 1989
Zkus aktualizaci zakázat a proveď restart systému.Kamarád měl něco podobného,aktualizace se dokola stahovala, nahrávala a pc se dokola restartoval,po zákazu a restartu byl klid.Stejně je to aktualizace do Office a ne do systému.
myslim, ze koko psal, ze je problem z jakoukoliv aktualizaci a navic ta chyba rika, ze jde o problem se sluzbou, ktera stahovani (nejen) aktualizaci zajistuje, takze se to tyka vsech aktualizaci. jedine je stahnout rucne.KULICAK píše:Zkus aktualizaci zakázat a proveď restart systému.Kamarád měl něco podobného,aktualizace se dokola stahovala, nahrávala a pc se dokola restartoval,po zákazu a restartu byl klid.Stejně je to aktualizace do Office a ne do systému.
VAZ 2104 1.3 1989
- Křečík Barbuška
Opravdu to inteligentní stahování ve službách chybí. Nicméně trošku jsem pokročil, již aktualizuji tak trošku na principu náhodných výbuchů, ale aktualizuji. Použil jsem této rady mrkvosoftu.
Chybí Služba inteligentního přenosu na pozadí:
Službu inteligentního přenosu na pozadí nainstalujete takto:
Klepněte na tlačítko Start, klepněte na příkaz Spustit, zadejte následující příkaz a pak klepněte na tlačítko OK:
%windir%\System32\rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\inf\qmgr.inf
Jste-li vyzváni, abyste vložili disk CD s operačním systémem, zadejte do pole Zdroj kopírovaných souborů následující cestu a pak klepněte na tlačítko OK:
%windir%\ServicePackFiles\i386
Poznámka: Zde se nacházejí nejnovější soubory aktualizací. Pokud tuto cestu ke kopírování požadovaných souborů nelze použít, vložte disk CD s operačním systémem a klepněte na tlačítko OK.
Při zpracování příkazu se to, ale odkazovalo na obsah Service Packu 3, tak jsem tomu vyhověl a bral to z něj. Výsledek byl takový, že se služba zjevila, ale tak nějak nechodila viz. obrázky. Aktualizace samozřejmě nešlapaly, jen informace, že to nejde nepřišla hned, ale tak po 5 minutách zámrazu OS.
Tak jsem to spustil znova s tím, že jsem tomu dal soubory z adresáře Windows. Operace skončila chybovou hláškou, že to nedopadlo dobře. Položka služby ze služeb zase zmizela, ale aktualizace začaly chodit. Z 8 jich prošlo 6, ty dvě co nejdou jsou stejně nějaké nesmysly co tuším nejdou najít ani ručně. Ve správě o chybách to nevyplivlo ani kód jen bílé okno. Tímto se zdá, že byl první pičítač opraven
.
Chybí Služba inteligentního přenosu na pozadí:
Službu inteligentního přenosu na pozadí nainstalujete takto:
Klepněte na tlačítko Start, klepněte na příkaz Spustit, zadejte následující příkaz a pak klepněte na tlačítko OK:
%windir%\System32\rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\inf\qmgr.inf
Jste-li vyzváni, abyste vložili disk CD s operačním systémem, zadejte do pole Zdroj kopírovaných souborů následující cestu a pak klepněte na tlačítko OK:
%windir%\ServicePackFiles\i386
Poznámka: Zde se nacházejí nejnovější soubory aktualizací. Pokud tuto cestu ke kopírování požadovaných souborů nelze použít, vložte disk CD s operačním systémem a klepněte na tlačítko OK.
Při zpracování příkazu se to, ale odkazovalo na obsah Service Packu 3, tak jsem tomu vyhověl a bral to z něj. Výsledek byl takový, že se služba zjevila, ale tak nějak nechodila viz. obrázky. Aktualizace samozřejmě nešlapaly, jen informace, že to nejde nepřišla hned, ale tak po 5 minutách zámrazu OS.
Tak jsem to spustil znova s tím, že jsem tomu dal soubory z adresáře Windows. Operace skončila chybovou hláškou, že to nedopadlo dobře. Položka služby ze služeb zase zmizela, ale aktualizace začaly chodit. Z 8 jich prošlo 6, ty dvě co nejdou jsou stejně nějaké nesmysly co tuším nejdou najít ani ručně. Ve správě o chybách to nevyplivlo ani kód jen bílé okno. Tímto se zdá, že byl první pičítač opraven

Lada Granta Liftback 1,6 16V platinum - téměř normální auto
jojo ze vam to zato stoji 7 dier zaplataju a 40 je novych.