Majo kupil dalsiu ladu
Moderátor: Moderátoři
Re: Majo kupil dalsiu ladu
Tak se nám rýsuje další krasavec.........
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
začína to už vyzerať jak auto. bacha aby z toho nebola leštenka do pekného počasia
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
toho sa neboj, toto dostane zabrat pred panelakom, zima, leto, bude trpiet namiesto mojho kombika
ale teda, az taky krasavec to nieje. Ten lak je taky kadejaky, zajtra to asi prebrusim a streknem znovu.
ale teda, az taky krasavec to nieje. Ten lak je taky kadejaky, zajtra to asi prebrusim a streknem znovu.
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
dolezite je zo to ma jednu farbu, nieco taketo caka aj mna, povedz kolko casu to trvalo cisto lakovanie (rozoberanie priprava, nie karosarka)
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
tazko to oddelit, prakticky na tom makam vzdy ked je cas odkedy som prisiel zo Siravy. Furt treba nejaku technologicku pauzu, takze sa to natahuje, cisto v hodinach ti to nepoviem, ale skusim:
1. den rozoberacky, priprava podkladu (brusenie, odhrdzovac, pauza, brusenie, zakladovka), pauza
2. den gitovacka, vymyslacky(zagitovanie zamkov, roznych dierok v prahoch a na blatnikoch po znakoch), pauza brusenie, dalsi zaklad kde som prebrusil, pauza
3. den dobrusenie, lepenie okien, dvier..., body 950 na prahy a podblatniky, pauza, plnic, pauza, brusenie najemno pod vodou, pauza
4. den dalsi plnic, pauza dalsie brusenie najemno, pauza
5. den konence lakovacka. Ja to robim oddelene aby sa nastriekalo aj pod pantami a tiez nemam rad zastriekane co nemusi byt.
Teraz nastava niekolkodenna pauza, radsej dam viac aby som to pri skladani nedobil
a 6. den bude skladacka(nehovoriac o polamanych a stratenych dieloch, ktore tam budu chybat pol roka)
1. den rozoberacky, priprava podkladu (brusenie, odhrdzovac, pauza, brusenie, zakladovka), pauza
2. den gitovacka, vymyslacky(zagitovanie zamkov, roznych dierok v prahoch a na blatnikoch po znakoch), pauza brusenie, dalsi zaklad kde som prebrusil, pauza
3. den dobrusenie, lepenie okien, dvier..., body 950 na prahy a podblatniky, pauza, plnic, pauza, brusenie najemno pod vodou, pauza
4. den dalsi plnic, pauza dalsie brusenie najemno, pauza
5. den konence lakovacka. Ja to robim oddelene aby sa nastriekalo aj pod pantami a tiez nemam rad zastriekane co nemusi byt.
Teraz nastava niekolkodenna pauza, radsej dam viac aby som to pri skladani nedobil
a 6. den bude skladacka(nehovoriac o polamanych a stratenych dieloch, ktore tam budu chybat pol roka)
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4