Moderátor: Moderátoři
Ach jo ,stovečkazelvotron píše:Gratuluji, nezaložíme škodaklub?
Téhle tisícovky mi vždycky bylo líto, když jsem šel kolem. Myslel jsem, že se jí někdo prošel po střeše a ona to byla větev. Ale bejvák má teď opravdu exkluzivní.Teepee píše: Pořídil jsem si eMBéčko.
Před jarním srazem se mi připomeň, to už budu vědět co mohu dát pryč. Nějaký vnitřek navíc určitě najduMarťas píše: Kdyby se porcovalo, schovej mi vnitřky zadních světel (rýp)
Do střechy jsem se opřel rukama a lavor vyskočil nahoru. Pořádnou fotku lavoru vlastně ani nemám.Vašátor píše:Teepee, ta střecha nevypadá zas tak zle. Je jen prolomený plech, okraje a veškeré hrany to přežily, ne? To půjde normálně vyklepnout. Sice to bude poznat, ale při nejhorším trocha kytu to spraví![]()
Fotky víc než poučné, je na nich vidět přesně to, co udělá venkovní stání bez péče majitele. Myslím, že jsi ji zachránil za pět minut dvanáct.
P.S. Kluci, nemáte někdo sedadla na 1000MB/100 ? Klidně totálně roztrhané. Sháním jen korpus sedáku řidiče a zadní plechovou konstrukci opěráků (hlavně že jsme se před půl rokem jednejch sedadel zbavili ...)
A je to tady. Měla nebo neměla? Dost možná děda nepředělal jen kotouče a kliku v motoru. Hlavně abych v tom nenašel NANOkatalyzátor a neměl z toho Červenýho bleska.Luděk Musil píše:To jsem ani netušil, že tisícka měla přední stabík. L.