E-call

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

dvk

Re: E-call

Příspěvek od dvk »

No vidíš, a já jsem třeba prošlápl brzdy na autě s dva měsíce starou technickou ... takže že by každoroční TK měla na něco nějak velice vliv si nemyslím :wink:
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Ten, komu praskne žárovka na blinkru a nevymění jí rok před technickou, ji nevymění ani den po technický, to samý s ostatníma závadama. Sice je jsou nuceni řešit dřív, ale to abys měl technickou každý dva měsíce, abys eliminoval tyhle lidi. A jak se píše v článku od DVK, tak nehody způsobené technickým stavem, jsou spíše vzácné, je jich minimum, oproti tomu, že ti někdo nedá přednost, nebo pojede nepřiměřeně rychle. V tomhle na rozdíl od tebe vidím tu úplně minimální hrozbu.

edit: DVK byl rychlejší, takže asi tak :-D
JmJ

Příspěvek od JmJ »

Jelen píše:Ten, komu praskne žárovka na blinkru a nevymění jí rok před technickou, ji nevymění ani den po technický, to samý s ostatníma závadama. Sice je jsou nuceni řešit dřív, ale to abys měl technickou každý dva měsíce, abys eliminoval tyhle lidi. A jak se píše v článku od DVK, tak nehody způsobené technickým stavem, jsou spíše vzácné, je jich minimum, oproti tomu, že ti někdo nedá přednost, nebo pojede nepřiměřeně rychle. V tomhle na rozdíl od tebe vidím tu úplně minimální hrozbu.

edit: DVK byl rychlejší, takže asi tak :-D
ok. ja to ostatne nemysle tak, ze jde primo o _hrozbu_, spis o to, jak tlacit na obnovu vozoveho parku s tim, ze to neni jen sproste okradeni majitele vozidla :-)
VAZ 2104 1.3 1989
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

dvk píše:No vidíš, a já jsem třeba prošlápl brzdy na autě s dva měsíce starou technickou ...
A já prošel technickou i když jsem prošlápl během jejího průběhu :koko: ... bez tlačenky, úplatku apod. ... ale pracuje se na nápravě a s autem nejezdí :lol: . Nějaký poondjaty e-call nechcem, iba cez moju mrtvolu 8) .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
MartasBrno

Příspěvek od MartasBrno »

Co žes to prošlápl, spojku, brzdu, nebo podlahu? :-)
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“